valokuidun hyödyt
Valokuitu on huippunopea netti

Nykykoti tarvitsee toimivaa nettiä! Valokuitu on luotettava netti koko perheen tarpeisiin. Se on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Pelaat, katsot sisältöjä, surffaat, asioit tai vaikkapa työskentelet kotona, valokuitu mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Sinun yhteytesi ei riipu siitä miten muu naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.

 

Miksi kannattaa valita valokuitu?

miksi valokuitu - pätkimätön netti

 

Pätkimätön netti 24/7

– säästät koko perheen hermoja 

miksi valokuitu - ylivoimainen yhteys

 

Ylivoimainen yhteys

– valokuitu on nettiyhteyksien kuningas

miksi valokuitu - kotisi arvo nousee

 

Kotisi arvo nousee

– hyvä netti on osa nykykotia kuin sähkö

Valokuitu on vakaa ja varma sijoitus

Valokuitu on hyvä sijoitus, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Valokuidulla varmistat hyvät ja toimivat yhteydet vuosikymmeniksi eteenpäin. Valokuitu tuodaan kotiisi kaapelilla, joka kaivetaan maan alle. Asentajamme asentaa valokuidun kotiisi, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Suosittelemme kuitenkin hyvän reitittimen tai Mesh-järjestelmän hankkimista, jotta saat valokuidustasi parhaimman irti. Autamme mielellämme etsimään sinulle parhaimman ratkaisun.

Valokuidun toimitus

Jos asut jo valmiiksi valokuidun saatavuusalueella tai kotonasi on valokuituvalmius, voit saada kuidun kotiisi nopeastikin. Jos alueellasi ei ole vielä valokuituverkkoa, teemme toteutuksia, kun alueelta on riittävä määrä tilauksia.
 

LUE LISÄÄ

valokuitu on varma

 

”Valokuitu ei piittaa ukkosista tai muista ulkoisista häiriöistä. Kaapeli on maan sisällä vuosikymmenet eteenpäin. Valokuituliittymä on nykyaikaa, eikä mikään muu netti pärjää"