F1-kuskit
Ota kaikki irti formuloista - tilaa C More

Varmista paikkasi F1-kisakatsomossa!

Maailman parasta urheilua ja paljon muuta C Morella. C More esittää yksinoikeudella koko Formula 1 kauden lämmittelyistä viimeiseen osakilpailuun. Näet lisäksi suomalaiskuskien onboard-kamerat, varikkosignaalin ja paljon muita herkkuja C Moren suoratoistossa.  Lisäksi C Moren tarjonnasta löytyy monipuolista urheilua maailman huipulta sekä sarjoja ja elokuvia.

 

Päivitys 30.6.2020: 

Korona siirsi Formula 1 kauden alkua, mutta vihdoin päästään tositoimiin. F1 kausi starttaa 3.-5.7. viikonloppuna Itävallasta. Kisakalenteri sisältää tällä hetkellä 8 osakilpailua. Loppukauden kisakalenteri on tällä hetkellä viimeisteltävänä. Kauden on määrä loppua joulukuussa ja tavoitteena on ajaa 15-18 osakilpailua.

F1

C Moren suoratoistolla katsot ohjelmia missä tahansa

C Moren suoratoisto tuo suosikkiohjelmasi missä oletkin: Mökille, bussinpenkille tai vaikka lomamatkalle. Tarvitset vain esim. älypuhelimen, tabletin tai äly-tv:n sekä C Moren sovelluksen. Jos haluat katsoa C Morea kaapeli-tv:n kautta, tarvitset lisäksi TV-kortin (2,90€/kk).  

Valitse sinulle sopivin C More -paketti

C More Total + LG 55

Osta samassa paketissa laadukas LG:n 55" televisio ja C More Total. 

Samassa paketissa C More Totalin koko sisältö sekä LG:n 55" smart TV. LG:n television IPS-ruututekniikka takaa laajemman katselukulman hyvällä laadulla. Tarjoamme TV:n huipputarjouksella vain C More Total -tilaajille (15 kpl rajattu erä). Ei korkoa eikä ylimääräisiä kuluja. 

LG 55UM7610PLB

  • Television tarjoushinta 490 € (norm. 599 €)
  • Smart TV LG:n tekoälyllä, 4K IPS-ruutu 
  • Kaukosäädin ääni-, osoitus- ja vieritystoiminnolla 
  • Optimoitu kuva ja upea ääni ilman lisäkaiuttimia

Lue lisää ja osta

Mikä on suoratoisto?

Videolla Niko ja Perttu kertovat kansantajuisesti mitä tarkoittaa suoratoisto?