Ei haukku haavaa tee
Elisa Viihde Premium - viihdekokemuksen uusi taso

Elisa Viihde Premium

Katsele TV-ohjelmia, tallenteita, sarjoja ja leffoja sekä urheilua fiksusti yhdeltä alustalta - niin TV:llä kuin mobiililaitteilla. Tallenna leffat ja sarjat suoraan TV:stä ja katso missä ja milloin vain - puhelimella, tabletilla, tietokoneelta tai TV:stä. Elisa Viihde kulkee kaikkialla mukanasi. Saat 5000 tuntia tallennustilaa, ja tallenteet säilyvät kaksi vuotta.

Mikä Premium? Lue lisää!

 

Elisa Viihde

Elisa Viihde Premium on kaikkea tätä:

  • Hypernopea Ultra HD-digiboksin (4K) sekä sovellus, jonka voit ladata perheen kaikkiin laitteisiin.
  • Yli 30 ilmaiskanavaa sekä kymmeniä erikseen tilattavia kanavapaketteja.
  • Tallennus jopa 15 kanavalta samanaikaisesti. 5000 tuntia tallennustilaa suosikkiohjelmillesi. Tallenteet säilyvät kahden vuoden ajan.
  • Laaja kattaus ohjelmakirjastoja samassa sovelluksessa mm. Yle Areena, Ruutu, MTV Katsomo, Netflix, Amazon Prime Video, HBO Nordic ja Aitio.
  • Leffavuokraamosta löydät runsaasti kotimaisia elokuvia sekä Hollywoodin uusimmat hitit.
  • Elisa Viihde Sport -kanava ja runsaasti kotimaista urheilua, jota et näe mistään muualta, mm. lentopallon mestaruusliiga.


TILAA

prime video logo

UUTTA ELISA VIIHTEESSÄ: Prime Video-tuki

Prime Video on eräs maailman suosituimmista suoratoistopalveluista, jonka suosittuja alkuperäistuotantoja ovat mm. ex-Top Gear veijareiden uusin Grand Tour, Mozart in the Jungle ja The Man in the High Castle.  Prime Video on erityisesti panostanut ultra-HD (4K) tarkkuuteen, palvelussa on satoja elokuvia UHD-tarkuudella. Prime Videota käytät suomeksi  ja sisällöissä on laajalti suomenkielisiä tekstityksiä. 

Päivityksen jälkeen löydät Amazon Primen Ohjelmakirjastot-osiosta Viihdeboksin päävalikosta. Tilauksen (5,99 e/kk, 7 pv maksuton kokeilu) voit tehdä Prime Videon sivuilla

 

Elisa Viihde sarjat

Elisa Viihteen alkuperäissarjat löydät vain Aitio-ohjelmakirjastosta

Elisa Viihteen alkuperäissarjat julkaistaan aina ensimmäisenä Aitiossa, Elisa Viihteen omassa ohjelmakirjastossa. Aition kautta näet eniten kotimaisia elokuvia, alkuperäissarjoja ja paljon muuta. Aitio toimii niin televisiossa, tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.


Vuokraamosta löydät uusimmat hittielokuvat

Elisa Viihteen vuokraamosta voit joko vuokrata elokuvan 48 tunnin ajaksi tai ostaa sen digitaalisena itsellesi. Omaksi ostettua elokuvaa voit katsoa niin usein kuin haluat, aina kun haluat.

Uusimmat vuokraleffat

vuokraamosta leffoja joka makuun

Uusimmat ostoleffat

Voit myös ostaa leffoja
EV logo

Elisa Viihde Premium 

Sis. Elisa Viihde Premium ilman laajakaistaa.
24 kk määräaikainen sopimus.

24,90 €/kk

Oletko uusi Elisa Viihde-asiakas? Saat 3kk puoleen hintaan!

TILAA

Uutta Elisa Viihteessä

Ei haukku haavaa tee

Maria Pitkäsen elämä mullistuu, kun hänen hankala anoppinsa Anna kuolla kupsahtaa. Anopista ei kuitenkaan päästä kerralla eroon, sillä Anna palaa takaisin perheeseen kulkukoira Haukun ruumiissa. Kauhukseen Maria huomaa olevansa ainoa, joka pystyy näkemään Annan. Kun Pitkäsen muu perhe rakastuu Haukkuun, myös anopin ja miniän on opeteltava tulemaan toimeen.

Rooleissa: Pirjo Heikkilä, Hannele Lauri, Jarkko Lahti

 

Katso traileri

Downshiftaajat, kausi 3

Downshiftaajat-sarjan odotettu 3. nyt Aitiossa! Kaikki kymmenen jaksoa katsottavissa 2.7.2020.

Kolmekymppiset menestyjät Tommi ja Satu ajautuvat taloudelliseen umpikujaan. Mersu vaihtuu lähijunaan, ullakkohuoneisto vuokrakaksioon. Vakavaraisesta statuksesta pidetään kuitenkin kiinni downshiftaamisen varjolla. Pysyvätkö kulissit pystyssä, kun ystäväpariskuntakin heittäytyy kohtuullistamaan elämäänsä?

Rooleissa: Iina Kuustonen, Jussi Vatanen, Mikko Leppilampi, Niina Lahtinen, Anna-Leena Härkönen, Eero Ritala, Wanda Dubiel

 

Katso traileri