Kattava tietoturva ja yksityisyyden suoja
Kattava tietoturva ja yksityisyyden suoja

Valitse maailman paras suojaus laitteillesi - F-Secure Total

Koska haluamme myydä asiakkaillemme vain parasta, olemme valinneet parhaat kumppanit, tuotteet ja palvelut valikoimiimme. Kotimainen F-Secure tarjoaa palkittua ja laadukasta tietoturvaa kaikille laitteillesi.

F-Securen tietoturvatuotteet sopivat suojaamaan sellaisia laitteita, joihin tietoturva pystytään asentamaan esim. tietokone, tabletti tai matkapuhelin. Jos haluat turvata muita talouden nettiiin yhteydessä olevia laitteita esim. äly-tv:n, tutustu Lounean Verkkoturvaan.

Valitse tarpeeseesi sopivin paketti

F-Secure SAFE -turvaa yhdelle laitteelle

 

Palkittu tietoturva yhdelle laitteelle

SAFE suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. Voit paikantaa ja etähallita asetuksia sekä hallinnoida palvelusi käyttöoikeuksia hallintaportaalissa.
 

2,90 €/kk

LUE LISÄÄ JA TILAA

F-Secure TOTAL 3 - kaikenkattava tietoturva kolmelle laitteelle

 

Kattava tietoturva kolmelle laitteelle

SAFE-turva, ID Protection ja Freedome VPN -sovellukset.

KAMPANJAHINTA:
6 kk -50%, sitten 7,90 €/kk 

NYT 3,95 €/kk


LUE LISÄÄ JA TILAA

F-Secure TOTAL 5 - tietoturvaa viidelle laitteelle

 

Parasta tietoturvaa viidelle laitteelle

SAFE-turva, ID Protection ja Freedome VPN -sovellukset.

KAMPANJAHINTA:
6 kk -50%, sitten 9,90 €/kk - Ei määräaikaa

NYT 4,95 €/kk


LUE LISÄÄ JA TILAA

Tuetut käyttöjärjestelmät ID Protection & Freedome VPN:  Windows 7 tai uudempi, OS X 10.12 tai uudempi, iOS 11 tai uudempi, Android 6.0 tai uudempi
Tuetut käyttöjärjestelmät SAFE: Windows 7 (SP1) tai uudempi, macOS 10.13 (High Sierra) tai uudempi, iOS 11 tai uudempi, Android 6.0 tai uudempi. ARM-pohjaisia tabletteja ei tueta.

Lue lisää tuotteen palvelukuvauksesta

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Mihin tarvitsen tietoturvaa?

Tiesithän, että n. 60% kaikesta maailman petosrikollisuudesta tapahtuu nykyään verkossa. Haittaohjelmamäärät ovat hurjassa kasvussa kaikilla laitteilla ja alustoilla. Esim. turvallisina pidettyjen MAC-laitteidenkin kohdalla haittaohjelmien määrä on kolminkertaistunut v. 2017 jälkeen.

Tiesitkö, että keskimäärin estämme n. 40kpl haitallisia sivustoja avautumasta kuukaudessa jokaisella tietoturva asiakkaallamme? Vaaroja piilee paljon verkossa, vaikka niitä ei aina tule ajatelluksi.

Eikö ilmainen tietoturva riitä?

Riippuen ilmaisesta virustorjunnastasi, lähes aina niistä puuttuu erittäin tärkeät ominaisuudet: Selauksen suojaus, jossa osana pankkitoimintojen suojaus sekä kiristysohjelmasuojaus, joka estää lunnastroijalaista salaamasta tietokoneesi tärkeitä hakemistoja. Selauksen suojaus estää sinua päätymästä haitallisille sivustoille ja pankkitoimintojen suojaus pitää sinut suojassa maksaessasi laskuja, vaikka tietokoneesi olisikin saastunut.

F-Securen tuotteet ovat helppoja asentaa eivätkä ne hidasta laitteita. Löydät Lounealta hyvät asennusohjeet ja tarvittaessa autamme sinua tuotteiden käyttöönotossa.

Miksi juuri F-Secure?

Suomalainen, useasti maailman parhaaksi valittu tietoturvatuote, jota käyttää maailmanlaajuisesti 25 milj. käyttäjää. Et voi valita väärin valitessasi tämän tuotteen.

Miksi mobiililaitteet pitää suojata?

Tiesitkö, että esim. maksaessasi pankin omalla mobiilisovelluksella, et välttämättä ole turvassa, mikäli olet asentanut laitteeseesi haitallisen sovelluksen, jolle olet myöntänyt oikeuden ”piirtää toisen sovelluksen päälle”. Asentamalla F-Secure SAFE –tuotteen puhelimeesi, haitallinen sovellus voidaan tunnistaa ja poistaa helposti, ennen kuin vahinkoa pääsee syntymään.

Mitä eroa on SAFE ja Freedome VPN sovelluksella?

Freedome suojaa yhteyden, Safe laitteen” -Freedomen avulla olet näkymätön verkossa ja yksityisyytesi pysyy suojassa. Freedomen avulla voit surffailla avoimessa WLAN-verkossa turvallisesti. F-Secure SAFE –suojaa laitteen ja ohjelmistot sekä sisältää perhesäännöt ominaisuudet lasten laitteiden hallintaan.

Mikä on TOTAL-paketti?

Tietoturva ei ole enää perinteistä virustorjuntaa, vaan paljon enemmän. Perinteisen virustorjunnan lisäksi saat sovellukset turvallisten salasanojen luontiin ja hallintaan, sekä yksityisyyden suojaamiseen.

Suosittelemme sinulle myös:

Verkkoturva

Verkkoturva kodin kaikille laitteille

Lounea Verkkoturva suojaa kotona olevat laitteesi tietoturvauhilta.

4,90€/kk 

LUE LISÄÄ VERKKOTURVASTA

sähköpostipalvelu

Tietoturvallinen sähköposti koko perheelle 

Tietoturvalliset ja roskapostisuojatut sähköpostit koko perheelle tai harrastuksiin.

3,95 €/kk 

LUE SÄHKÖPOSTIPALVELUSTA