Tietoturvapalveluita laitteiden turvaamiseksi
Tietoturvapalveluita kodin laitteiden turvaamiseksi

Kodeissamme on nykyään useita laitteita, jotka ovat yhteydessä tavalla tai toisella nettiin. Matkapuhelinten, tablettien ja tietokoneiden lisäksi useilla on jo kodeissaan äly-tv:t, valvontakamerat tai jokin älykodinkone. Samanaikaisesti laitteisiin kohdistuu enemmän tietoturvauhkia kuin koskaan. Tarjoamme erilaisia tietoturvapalveluita kodin laitteiden turvaamiseksi.

Tietoturva laitteille

Kattava tietoturva ja yksityisyyden suoja

F-Securen tietoturvapaketit tarjoavat tietoturvan, yksityisyyden suojan sekä salasanojen hallinan älypuhelimille, tableteille ja tietokoneille.

LUE LISÄÄ
Lounea Verkkoturva

Lounea Verkkoturva - suojaa kotisi laitteet

Verkkoturva on palomuuripalvelu, joka parantaa nettisi tietoturvatasoa sekä suojaa kotisi nettiin yhdistettyjä laitteita. 

LUE LISÄÄ
kevään tietoturvaongelmat
Koronahuijauksista on syntynyt resepti, josta on tullut aikamoinen soppa tietoturvarintamallekin. Soppa on porissut siitä asti, kun korona alkoi levitä. Kirjoitimme jutun huijauksista.
Lue lisää
kodin älylaitteet

Verkkoturva kodin kaikille laitteille

  • Äly-tv ja älykodinkoneet
  • Valvontakamera
  • Älykotilaitteet esim. älylukko tai älyvalaistus.

Suosittelemme Lounea Verkkoturvaa kodin kaikille älylaitteille, joille ei voi asentaa tietoturvaa suoraan. Verkkoturva suojaa kotona olevat laitteesi tietoturvauhilta.  Verkkoturva on ostettavissa talouksiin, joissa on Lounean valokuitu. Asennamme verkkoturvan puolestasi.

TILAA VERKKOTURVA

kännykät tabletit ja tietokoneet

F-Secure kriittisille laitteille

  • Älypuhelin
  • Tabletti
  • Tietokone

Suosittelemme F-Securen tietoturvaa laitteille, joille sen voi asentaa suoraan. F-Securen tietoturva varmistaa turvallisen verkkoasioinnin, ostokset ja pankkiasiat kotona ja kodin ulkopuolella. F-Securen tietoturva on saatavilla yhdelle, kolmelle tai viidelle laitteelle.

TILAA F-SECUREN TIETOTURVA

Tietoturvavinkit puhelimen käyttöön
Kaikki älypuhelimet ovat alttiita nettihuijauksille ja salasanojen kalastelulle. Keräsimme helpot tietoturvavinkit. Laita nämä kuntoon koko perheen puhelimiin.
Lue lisää