Nosta taloyhtiöasuntosi netin tehoa!
Nosta taloyhtiöasuntosi netin tehoa!

Useimmissa taloyhtiöissä on valmiina valokuitu, jonka perusnopeus sisältyy yleensä vuokraan tai vastikkeeseen.

Voit myös helposti nostaa netin nopeutta tilaamalla lisänopeuden. 

Tarkasta saatavuus

Taloyhtiöiden lisänopeusvaihtoehdot

Lounean oman verkon liittymät 

100/50M* 
nettiyhteys

1-5 laitetta
Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.¹
 
Tilaa tästä

500/500M* 
nettiyhteys

5-10 laitetta
Nopea netti koko perheen aktiivikäyttöön. Vietät aikaa netissä, teet etätöitä, pelaat verkkopelejä ja katsot viihdesisältöjä, jopa 4K-laadulla.¹
Tilaa tästä

1000/1000M* 
nettiyhteys

kodin kaikki laitteet
Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. Tästä ei teho lopu kesken! ¹
 
Tilaa tästä

Hanki nopein saatavilla oleva nettiyhteys Lounealta!

10000/10000M* 
nettiyhteys

kodin kaikki laitteet
Nettiyhteyksien uusi kunkku! Nopein saatavilla oleva yhteys Lounealta. 
Lue lisää
 

Tilaa tästä

Nostat nopeutta 1000M asti kätevästi OmaLounea -palvelussa. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, luot ne helposti tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.

 

Taloyhtiöihin, joissa yhteystekniikkana on Valokuitu tai Ethernet, on saatavana symmetrinen lisänopeus, esim. 100/100Mbit/s. 10000M lisänopeus on saatavana vain Valokuitu -yhteystekniikkaan. Lounea pidättää oikeuden tarkistaa palvelun saatavuus.
¹ Taloyhtiössä saatavuus ja hinta riippuu käytössä olevasta tekniikasta ja sopimuksesta. Edellyttää, että taloyhtiöllä on voimassa oleva taloyhtiösopimus, joka kattaa kaikki yhtiön asunnot. Palvelun hinta riippuu taloyhtiön pohja-sopimuksesta. Taloyhtiösi tarjoaman perusnopeuden laskutus menee taloyhtiösi kautta, lisänopeudesta saat laskun erikseen.

 

Taloyhtiökohteiden modeemit ja reitittimet

Kun käytät nettiä taloyhtiössä, jossa nettiyhteys asuntoon saapuu perinteisen puhelinpistorasian tai antennirasian kautta.

Lounealla taloyhtiöihin on asennettu G.Fast tekniikkaa vuoden 2019 alusta lähtien. Näissä kohteissa on mahdollista saada myös yli 100M nopeuksia G.Fast modeemilla. VDSL modeemit toimivat myös G.Fast liittymissä, mutta tällöin liittymän maksiminopeus jää 100M:aan.
Genexis Pure ED504

G.FAST MODEEMI GENEXIS PURE ED504

Genexis Pure ED504 G.fast-modeemi on tarkoitettu asuntoihin, joissa kuitu verkko on toteutettu hyödyntäen talon vanhaa sisäverkkoa ja yhteys tulee puhelinpistorasiaan. Tämä modeemi sopii sekä VDSL ja G.fast-tekniikan asuntoihin. Modeemi sisältää WiFin, joten et tarvitse erillistä reititintä langattoman verkon luomiseen.

99,00 €

 
Arris TG2482B

KAAPELIMODEEMI ARRIS TG2482B

Kaapelimodeemi Arris TG2482B modeemi on tarkoitettu taloyhtiöihin, joissa verkkoyhteys tuodaan asuntoon kaapeli-TV linjaa pitkin. Modeemi sisältää WiFin, joten et tarvitse erillistä reititintä langattoman verkon luomiseen. Modeemi tulee rekisteröidä Lounealle laitteesta löytyvän koodin avulla ennen kuin saat laitteen käyttöösi.

 

129,00 €

TP-Link Deco X50

WIFI MESH-REITITIN TP-LINK DECO X50

TP-Link Deco X50 on WiFi mesh-reititin, joka luo asuntoosi langattoman verkon. Mesh-ominaisuudella laajennat tarvittaessa verkon useammalla TP-Link Deco-reitittimellä kattamaan koko asuntosi. Tämä reititin on loistava valinta asuntoon, jossa on useampi kerros tai huoneiden välillä on pitkä välimatka.

 

 

Alk. 99,00 €

Taloyhtiökohteiden reitittimet

Kun käytät nettiä taloyhtiössä, jossa on Ethernet kaapelointi tai valokuitu asennettu huoneistoon asti.

TP-Link Deco X50

Wifi mesh-reititin TP-Link Deco M5 Mesh

TP-Link Deco X50 on WiFi mesh-reititin, joka luo asuntoosi langattoman verkon. Mesh-ominaisuudella laajennat tarvittaessa verkon useammalla TP-Link Deco-reitittimellä kattamaan koko asuntosi. Tämä reititin on loistava valinta asuntoon, jossa on useampi kerros tai huoneiden välillä on pitkä välimatka.

Alk. 99,00 €

TP-Link Deco M9

WiFi mesh-reititin TP-Link Deco M9 Plus

TP-Link Deco M9 PLUS on WiFi mesh-reititin, joka luo asuntoosi langattoman verkon. Mesh-ominaisuudella laajennat tarvittaessa verkon useammalla TP-Link Deco-reitittimellä kattamaan koko asuntosi. Tämä reititin sisältää yhden antennin enemmän, joka parantaa suorituskykyä haastavissa rakenteissa.

Alk. 129,00 €

TP-Link Archer C80

WiFi reititin TP-Link Archer C80

TP-Link Archer C80 edustaa perinteisiä reitittimiä, joka luo asuntoosi langattoman verkon. Perinteisen reitittimen kytket suoraan kuitupäätteeseen tai tietoliikennepistorasiaan sekä kytket virrat. Tämän jälkeen reititin on valmis. TP-Link Archer C80 sopii pieniin asuntoihin, jossa yksi reititin riittää kattamaan kaikki huoneet.

79,00€

Lisää WLAN-reitittimiä ja tarkemmat tiedot laitteista löydät OmaLounea -palvelustamme.
 

Asiakaspalvelu ja laskutus

(ark. klo  8.30-16.30)

Tilaukset, palvelumuutokset, osoitteenmuutokset, laskukyselyt, maksuaikamuutokset jne.

puh. 0800 30300, asiakaspalvelu@lounea.fi

(ilmainen palvelunumero)

Katso laskutiedot ja tee maksuaikamuutokset helposti itse OmaLouneassa

 

LÄHETÄ VIESTIÄ

Ota yhteyttä!