Nosta taloyhtiöasuntosi nettin tehoa!


Useimmissa taloyhtiöissä on valmiina valokuitu, jonka perusnopeus sisältyy yleensä vuokraan tai vastikkeeseen.

Voit myös helposti nostaa netin nopeutta tilaamalla lisänopeuden. 

Tarkasta saatavuus

Taloyhtiöiden lisänopeusvaihtoehdot

Lounean oman verkon liittymät 

100/50M* 
nettiyhteys

1-5 laitetta
Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.
(Ei määräaikaa)1

Tilaa tästä

500/500M* 
nettiyhteys

5-10 laitetta
Nopea netti koko perheen aktiivikäyttöön. Vietät aikaa netissä, teet etätöitä, pelaat verkkopelejä ja katsot viihdesisältöjä, jopa 4K-laadulla.
(Ei määräaikaa)1

Tilaa tästä

1000/100M* 
nettiyhteys

kodin kaikki laitteet
Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. Tästä ei teho lopu kesken!
Kampanjatarjous (Ei määräaikaa)1

Tilaa tästä

Hanki nopein saatavilla oleva nettiyhteys Lounealta!

10000/10000M* 
nettiyhteys

kodin kaikki laitteet
Nettiyhteyksien uusi kunkku! Nopein saatavilla oleva yhteys Lounealta. 
Lue lisää
 
(rajoitettu saatavuus)

Tilaa tästä

Nostat nopeutta 1000M asti kätevästi OmaLounea -palvelussa. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, luot ne helposti tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.

Taloyhtiöihin joissa yhteystekniikkana on Valokuitu tai Ethernet, on saatavana symmetrinen lisänopeus, esim. 100/100Mbit/s. 10000M lisänopeus on saatavana vain Valokuitu -yhteystekniikkaan. Lounea pidättää oikeuden tarkistaa palvelun saatavuus.
¹ Taloyhtiössä saatavuus ja hinta riippuu käytössä olevasta tekniikasta ja sopimuksesta. Edellyttää, että taloyhtiöllä on voimassa oleva taloyhtiösopimus, joka kattaa kaikki yhtiön asunnot. Palvelun hinta riippuu taloyhtiön pohja-sopimuksesta. Taloyhtiösi tarjoaman perusnopeuden laskutus menee taloyhtiösi kautta, lisänopeudesta saat laskun erikseen.
² VDSL teknologian seuraava versio G.Fast mahdollistaa lyhyellä matkalla vanhan kupariverkon käyttämisen jopa 1000M nopeudella. Uutta teknologiaa käytetään Lounealla taloyhtiökohteissa, jossa kuitu tuodaan "kellariin" ja loppupätkän nettiyhteys kulkee perinteistä puhelinkaapelia pitkin. G.Fast teknologian älykäs virheenkorjaus sekä korkeammat taajuudet mahdollistavat entistä häiriöttömämmän käyttäjäkokemuksen. Tätä modeemia tarvitset, kun tilaat yli 100M nopeuden taloyhtiökohteeseen, jossa netti tulee edelleen perinteisestä puhelinpistorasiasta.

 

Taloyhtiökohteiden modeemit

Kun käytät nettiä taloyhtiössä, jossa nettiyhteys asuntoon saapuu perinteisen puhelinpistorasian tai antennirasian kautta.

Lounealla taloyhtiöihin on asennettu G.Fast tekniikkaa vuoden 2019 alusta lähtien. Näissä kohteissa on mahdollista saada myös yli 100M nopeuksia G.Fast modeemilla. VDSL modeemit toimivat myös G.Fast liittymissä, mutta tällöin liittymän maksiminopeus jää 100M:aan.
Genexis Pure ED504

Genexis Pure ED504

G.Fast modeemi mahdollistaa jopa 1000M nopeudet ja siitä löytyy myös äärimmäisen hyvä WiFi. Laitteessa on palomuuri ja 4 ethernet liitintä. Tarkoitettu taloyhtiökohteisiin, joissa nettiyhteys toimii puhelinpistorasian kautta.

99€

Arris kaapelimodeemi

Arris TG2492S

Arris TG2492S on kaapelimodeemi Lounean CMTS-taloyhtiöihin, joissa nettiyhteys toimii antennirasian kautta.

109€

Taloyhtiökohteiden reitittimet

Kun käytät nettiä taloyhtiössä, jossa on Ethernet kaapelointi tai valokuitu asennettu huoneistoon asti.

Deco M5 1kpl

TP-Link Deco M5 Mesh

Tämä pieni ja tyylikäs langaton reititin muodostaa kotiisi kattavan WiFi verkon ja mahdollistaa langattoman verkon laajentamisen helposti lisäämällä tukiasemia muuttuvien tarpeidesi mukaan.

99€ - 1kpl
249€ - 3kpl

M9 Plus

TP-Link Deco M9 Plus Mesh

Deco M9 Plus on M5:n isoveli, joka tarjoaa tukiasemien väliseen langattomaan liikennöintiin yhden radion lisää. Näin varmistat, että tukiasemat eivät ruuhkaudu vaikka kodissasi olisi useita langattomia laitteita.

129€ - 1kpl
299€ - 3kpl

C80

TP-Link Archer C80

TP-Link Archer C80 on perinteinen reititin, joka tarjoaa jopa 1900Mbps WiFi nopeuden ja neljä ethernet liitintä. Laitteessa ei ole WiFi Mesh ominaisuuksia ja onkin omiaan alle 100m² asunnoissa. 

79€

Lisää WLAN-reitittimiä ja tarkemmat tiedot laitteista löydät OmaLounea -palvelustamme.
 

Asiakaspalvelu ja laskutus

(ark. klo  8.30-16.30)

Tilaukset, palvelumuutokset, osoitteenmuutokset, laskukyselyt, maksuaikamuutokset jne.

puh. 0800 30300, asiakaspalvelu@lounea.fi

(ilmainen palvelunumero)

Katso laskutiedot ja tee maksuaikamuutokset helposti itse OmaLouneassa

 

LÄHETÄ VIESTIÄ

Ota yhteyttä!