Motorvision TV

Bonuskanavana Motorvision TV

Watsonin ilmainen bonuskanava on joulukuussa (3.12.-1.1.)  Motorvision TV . Löydät sen kanavapaikalla 998, katsottavissa Watson-digiboksilla Lounean kuituliittymässä.

Motorvision TV tarjoaa autourheilun lisäksi paljon muutakin katsottavaa kaikille moottorien pärinästä innostuneille. Tarjolla on niin autoihin, moottoripyöriin kuin rekkoihin liittyviä life-style -ohjelmia, dokumentteja sekä testejä. 

Joulukuussa mm.:

16.12. klo 18.00 NASCAR Whelen Euro Series – Season Replay
NASCAR Whelen Euro Series juhli kymmenettä kauttaan 2018. Kauden kuusi osakilpailua veivät kuljettajat aina Brand Hatchista Hockenheimringille. Koostelähetys tarjoaa sinulle kauden kaikkien osakilpailuiden parhaat hetket yhdessä vauhdikkaassa paketissa.

22.12. klo 18.25 Goodwood Festival of Speed & Revival
Ohjelmassa sukelletaan Goodwood Festival of Speedin vuoden 2018 tunnelmiin. Etelä-Englannissa Goodwood Housessa järjestettävä tapahtuma juhlisti tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan ja oli tututtuun tapaan täynnä klassikko- ja superautoja. Festivaalilla nähdään vuosittain myös lukuisia tunnettuja kuljettajia ja Hollywood-tähtiä sekä käydään legendaarinen ylämäkiajokilpailu.


Motorvision TV on valinnainen kanava Elisa Mix S paketissa. Hinnat alkaen 9,90 €/kk.


TUTUSTU WATSONIN SISÄLTÖIHIN