Vuores Palvelu Oy valitsi Lounean palveluntarjoajakseen – Lounea toimittaa alueen yli 3500 laajakaistaliittymää ja kaapeli-TV -palvelut

Vuoreksen raitti

Tampereen Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, Vuores Palvelu Oy valitsi Lounea Palvelut Oy:n alueverkkonsa palveluntarjoajaksi. Sopimus on nelivuotinen. Kokonaisuus sisältää laajakaista- ja kaapeli-TV -palveluiden toimittamisen alueen yli 3200 asuinhuoneistoon yli 100 taloyhtiössä, yli 40 liikehuoneistoon sekä yli 200 omakotitaloon.

Vuores Palvelu Oy:n osakkaita ovat Tampereen kaupunki sekä alueen asunto- ja kiinteistöyhtiöt.  Vuores Palvelu omistaa Vuoreksen valokuitukaapelointiin perustuvan alueverkon, joka mahdollistaa huippunopeat laajakaistayhteydet. Alueverkkoa pitkin toimitetaan myös kaapeli-tv-lähetykset.  Vuoreksen alue laajenee voimakkaasti tulevien vuosien aikana. Viiden vuoden sisällä on asuinhuoneistojen määrän arvioitu kasvavan noin 6000 asuntoon.

Vuores Palvelun toimitusjohtaja Reetta Hynynen kertoo odottavansa innolla alkavaa yhteistyötä Lounean kanssa. —Hyvät yhteydet ovat merkittävä vetovoimatekijä asuin- ja yritysalueilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme varmat yhteydet ja pätkimättömän tv-kuvan. Lounais-Suomesta Hämeen, Satakunnan ja Pirkanmaan suuntaan toimintaansa vahvasti laajentaneella Lounealla on pitkä ja vankka kokemus valokuituverkoista, toteaa Hynynen.


Lounea tuottaa Vuoreksen laajakaista ja kaapeli-tv -palvelut

Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen iloitsee syntyneestä sopimuksesta. —Vuores Palveluiden sopimus on meille mainio päänavaus Tampereen seudulla. Vuores on aktiivinen ja kasvava kaupunginosa ja olemme innoissamme mahdollisuudesta päästä palvelemaan alueen asukkaita ja yrityksiä, sanoo Viitanen.

Lounea valittiin tarjouskilpailulla Vuores-tietoverkon palveluoperaattoriksi. Keväästä alkaen Lounea tuottaa alueen huoneistoihin ja kiinteistöihin Vuores-tietoverkon peruspalveluun kuuluvat 100/100 M:n laajakaistaliittymät. Lisäksi Lounea tarjoaa kiinteistöille ja loppuasiakkaille kaapeli-tv -palvelua ja laajakaistan lisäpalveluita, kuten lisänopeuksia aina 1000 M asti.

 

Lisätietoa:

Vuores Palvelu Oy,
toimitusjohtaja Reetta Hynynen
puh. 050 4336 938, reetta.hynynen@vuores.fi

Lounea Palvelut Oy,
toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen
puh. 050 1526, veli-matti.viitanen@lounea.fi

 

Vuores Palvelun toimitusjohtaja Reetta Hynynen allekirjoittamassa sopimusta.