Valokuitukysyntä on ollut Seinäjoella vilkasta

Lounean rakentamispäätökset lähellä Seinäjoella - karttakuva alueista
Kysyntä on ollut koko Seinäjoen alueella vilkasta, mutta lähimpänä rakennuspäätöstä on alue Joupista Katajalaaksoon ja Kultavuoreen.

 

Kotimainen Lounea on rakentanut valokuitua jo yli 15 vuotta kuluttajille. Yritys on aloittanut valokuidun myynnin Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaalla viime kesänä. Kysyntä valokuituun on ollut vilkasta, ja Lounea pääseekin tekemään ensimmäisiä rakentamispäätöksiä lähiaikoina. Suurin kysyntä on ollut alueilla Joupista Katajalaaksoon ja Kultavuoreen.
 

Seinäjoen asukkaat ovat osoittaneet kiinnostustaan vakaaseen valokuituun. Valokuidun kysyntä on ylittänyt odotukset Seinäjoella ja tilauksia on tullut ennätyksellisen paljon. 

Lounean aluejohtaja Harri Suokko kertoo Seinäjoella olevan hyvän vireen päällä.

-Seinäjoki on aktiivinen ja vireä kaupunki, jossa asukkaat ovat äärimmäisen yrittäjähenkisiä ja aktiivisia. Tämä näkyy myös tarpeessa hyville ja vakaille internetyhteyksille, toteaa Suokko.

 

Ensimmäiset valokuidun rakentamispäätökset lähiaikoina

Koska tilauksia on tullut paljon, Lounea pääsee tekemään ensimmäisiä valokuidun rakentamispäätöksiä lähiaikoina. Lähinnä rakentamispäätöstä ovat alueet Seinäjoen Joupissa, Katajalaaksossa ja Kultavuoressa. Suokko sanoo Lounean olevan kiinnostunut rakentamaan valokuitua koko Etelä-Pohjanmaan alueelle.

-Olemme keskustelleet useiden Etelä-Pohjanmaan kylien kanssa valokuidusta ja aktiivisuus on yllättänyt meidät positiivisesti. Etelä-Pohjanmaalla on selkeästi tavoite pitää alue kilpailukykyisenä ja aktiivisena luotettavien nettiyhteyksien kanssa. Olemme siinä mielellämme mukana, sanoo itsekin Etelä-Pohjanmaalla asuva Suokko.

 

Lisätiedot:

Harri Suokko
Aluejohtaja
harri.suokko@lounea.fi
puh. 050 2608

www.lounea.fi/seinajoki