Valokuitu Vihtiin
Valokuitu Vihtiin

Kartoitamme valokuitukiinnostusta Vihdissä

Haluamme rakentaa luotettavat yhteydet Vihtiin. Valokuitu mahdollistaa mm. huippunopeat nettiyhteydet ja laadukkaat tv-palvelut. Kiinnostaako sinua tehokas nettiyhteys? Kartoitamme nyt valokuitukiinnostusta Vihdissä, ilmoita kiinnostuksesi Valokuitusaatavuus-kyselyn kautta.

Vihdin valokuituhanke – Missä mennään?

Olemme talven aikana kartoittaneet omakotitaloasukkaiden ja yritysten valokuitukiinnostusta Vihdissä. Jatkamme hanketta kartoittamalla seuraavaksi taloyhtiöiden kiinnostusta valokuituyhteyksiin. Taloyhtiöiden kiinnostus vaikuttaa tuleviin päätöksiimme valokuituverkon rakentumisesta jo kartoitetuilla, sekä uusilla alueilla. Teemme päätökset kesän aikana. Jatkamme näillä näkymin myös omakotitalomyyntiä kesällä, jotta mahdollisimman monella vihtiläisellä olisi mahdollisuus saada käyttöönsä parhaimmat yhteydet.

valokuidun hyödyt

Valokuidun hyödyt

Valokuitu tarjoaa vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Yhteytesi ei riipu naapureiden netinkäytöstä.

Lue lisää
tarkista valokuidun saatavuus

Kiinnostaako sinua tehokas valokuitu?

Kerro meille kiinnostuksestasi tai tarkista, onko huippunopea valokuitu saatavilla sinun osoitteeseesi.

Tarkista
vihdin myyntialueet

Vihdin myyntialueet ja -aikataulu

Vihti on jaettu myyntialueisiin, joilla jokaisella on oma myyntiaikataulunsa. Ensimmäiset alueet ja aikataulut on nyt julkaistu. 

Lue lisää
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai pyydä yhteydenottoa

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää? Asiantuntijamme kertovat ja neuvovat sinua mielellään valokuituun liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää
meille tulee valokuitu

Meille tulee valokuitu

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten valokuitu saapuu kotiisi.

Tutustu
langaton verkko

Rakenna toimiva langaton verkko kotiisi

Vaikka nettiyhteys olisikin hyvä, kodin langaton WLAN-verkko voi toimia huonosti. Tarjoamme ratkaisuja parempaan kotiverkkoon.

Tutustu