Valokuidun asennuskaivut aloitettu Harjavallan keskustassa

Lounea rakentaa modernin ja huippunopean valokuituverkon Harjavaltaan. Asennuskaivut alueella ovat nyt parhaillaan käynnissä. Valokuidun kaivut on aloitettu Harjavallan keskustan alueelta ja etenevät hyvää vauhtia vielä syksyn mittaan. Lounean projektipäällikkö Janne Ryyppä kertoo, että kaivut ovat sujuneet hyvässä yhteistyössä alueen asukkaiden kanssa. Kaivuita jatketaan sään salliessa pitkälle loppuvuoteen.

Myynti Harjavallan alueella jatkuu. Alueen kuluttajat ja yrittäjät voivat yhä kertoa kiinnostuksestaan valokuituun. Kiinnostuksestaan voi ilmoittaa helposti nettisivuilla lounea.fi/kuitukiinnostaa.  Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido mihinkään. Lounea tarjoaa valokuidun myös osamaksuvaihtoehdolla, jotta nettiyhteyksistä pääsee nauttimaan mahdollisimman vaivattomasti.

Valokuitu on huippunopea, energiatehokkain ja tutkitusti toimintavarma yhteys

Valokuitu nostaa kiinteistön arvoa sekä lisää alueen vetovoimaisuuttaa ja elinvoimaa. Asuinpaikan valinnan peruskriteeri on yhä useammalle valokuituverkon saatavuus. Siten se on monella tapaa sijoitus lähitulevaisuuteen. Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitu mahdollistaa myös laadukkaat tv-palvelut.


Lounea on Suomen 4. suurin teleoperaattori

Lounea tuo luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkon yhä uusille alueille. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden.

 

Lisätietoja:

Aki Linnakoski
puh. 044 773 3727

aki.linnakoski@lounea.fi
www.lounea.fi