Väliaikatietoa Vihdin valokuituhankkeesta

Olemme talven 2018 aikana kartoittaneet omakotitaloasukkaiden ja yritysten valokuitukiinnostusta Vihdissä. Jatkamme hanketta kartoittamalla seuraavaksi taloyhtiöiden kiinnostusta valokuituyhteyksiin. Taloyhtiöiden kiinnostus vaikuttaa tuleviin päätöksiimme valokuituverkon rakentumisesta jo kartoitetuilla, sekä uusilla alueilla. Teemme päätökset kesän aikana. Jatkamme näillä näkymin myös omakotitalomyyntiä kesällä, jotta mahdollisimman monella vihtiläisellä olisi mahdollisuus saada käyttöönsä parhaimmat yhteydet.

Taloyhtiöt hyötyvät nopeista valokuituyhteyksistä
Valokuitu mahdollistaa taloyhtiöille huippunopeat yhteydet jokaiseen yhtiön asuntoon. Näin asukkaat voivat nauttia netti- ja kaapeli-tv -palveluiden eduista. Taloyhtiösopimuksella netti- ja tv -palveluiden kustannukset tulevat asiakkaalle myös huomattavasti edullisemmaksi kuin yksittäin tilatut palvelut.

Teemme valokuituun liittymisen taloyhtiöille helpoksi. Koko rakennus- ja käyttöönottoprojekti hoituu kauttamme. Vastaamme myös netti- ja tv -palveluiden toimittamiseen tarvittavien laitteiden toiminnasta.

Kiinnostaako valokuitu?
Jos valokuitu kiinnostaa, voit jättää meille vinkin kiinnostuksestasi sivuillamme www.lounea.fi/kuitukiinnostaa
Jos asut taloyhtiöasunnossa, ota yhteyttä taloyhtiömyyntimme yhteyshenkilöön Risto Lehtoseen. Lisäksi kannattaa olla yhteydessä isännöitsijään tai taloyhtiön puheenjohtajaan.