Kerrostalot
TV-muutos taloyhtiöille ja isännöitsijöille

Kaapeli-TV uudistuu 29.10.2019

Vaihdamme kaapeli-TV:n signaalintoimittajaa. Muutoksen myötä peruskanavien tarjonta uudistuu ja pystymme tarjoamaan uusia kiehtovia kanavapaketteja kaapeliverkon TV-katsojille. Muutos ei vaadi toimenpiteitä taloyhtiöltä, Lounean asiantuntijat hoitavat tarvittavat muutokset verkkoon. Muutos ei myöskään vaikuta kaapeli-TV-palvelun hintaan.   

Muutos tapahtuu tiistaina 29.10.2019 aamulla. Uudemmat televisiot tekevät kanavahaun automaattisesti mutta monissa laitteissa asiakkaan pitää käynnistää kanavahaku itse. Ilman kanavahakua TV-kanavat eivät välttämättä näy lainkaan. 

Suurin osa asiakkaiden tilaamista kanavapaketeista säilyy ennallaan mutta joihinkin paketteihin tulee muutoksia. TV-korttia ei tarvitse vaihtaa, uudet palvelut valtuuttuvat nykyiselle kortille automaattisesti. 

Lähetämme kirjeen kaikille kanavapakettiasiakkaillemme, jossa kerrotaan pakettien muutoksesta tarkemmin. Kanavapakettien muutoksista on kerrottu tarkemmin tukisivustolla

 

Kanavahaun ohjeet

Yleisohje:
Kanavahaku käynnistetään TV:n tai digiboksin kaukosäätimestä, tyypillisesti "MENU"-näppäimellä.
Valitse päävalikosta "Asennus" tai "Kanavahaku". Liikkuminen valikossa tapahtuu yleensä nuolinäppäimillä.
Valitse "Automaattinen kanavahaku".  Toimi näytölle tulevien ohjeiden mukaan. 

Tarkista oman TV:si tai digiboksisi käyttöohjeesta tarkemmat ohjeet kanavahaun tekemiseen. Lounea on koostanut yleisimpien TV- ja digiboksimallien ohjeita tukisivustolle.  

 

Tulostettava tiedote 

Oheista tiedotetta voi tulostaa taloyhtiöiden ilmoitustauluille tai asukastiedotteeksi. 

Asukastiedote

 

Asiakastuki TV-muutokselle

Tukisivuston lisäksi autamme asiakkaita TV-muutokseen liittyvissä asioissa maksuttomassa numerossa alkaen 27.9.2019

0800-912345