Hae meille toimituskoordinaattoriksi
Hae meille toimituskoordinaattoriksi!

Hakuaika on päättynyt.

Oletko sinä uusi toimituskoordinaattorimme?

Toimintamme laajentuessa, etsimme toimitustiimiimme kehityshenkistä yrityspalvelujen toimituskoordinaattoria. Työssäsi hoidat Lounean tarjoamien palveluratkaisuiden toimitusten koordinointia. ICT-alan tekninen ymmärrys on edellytys tehtävässä onnistumiseen.

Keitä olemme?

Me Lounealla palvelemme noin 5 000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, joille toimitamme, ylläpidämme ja koulutamme erilaisia IT-ympäristöjä ja liiketoimintasovelluksia. Meillä on myös noin 30 000 kuluttaja-asiakasta nettiyhteyksien, tietoturvan, älykodin sekä tv- ja viihdepalvelujen puitteissa.

Toimimme jo nyt parilla kymmenellä paikkakunnalla ja kasvamme koko ajan uusille alueille. Yhteensä meitä lounealaisia on jo noin 170.

Lounean toimialue

Tulevat työtehtäväsi

Tehtävässäsi hoidat Lounean tarjoamien palveluratkaisujen toimitusten koordinointia. Olet vastuussa yritysasiakkaillemme toteutettavien ICT-palveluratkaisuiden toimitusten onnistumisesta. Vastaat toimitusten suunnittelusta, aikataulutuksesta sekä toimitusten loppuun viemisestä.

Työtä voit perehdytyksen jälkeen tehdä vapaavalintaisessa toimipisteessämme, mutta perehdytysajan (2-3 kk) työskentelet Forssan toimipisteessä.

Mitä Lounea tarjoaa?

Mitä tarvitset menestyäksesi?

  • Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olet yhteistyötaitoinen ja järjestelmällinen
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tartut rohkeasti uusiin asioihin
  • Olet työssäsi oma-aloitteinen ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin
  • ICT-alan tekninen ymmärrys on edellytys tehtävässä onnistumiseen
  • Olet aidosti kiinnostunut alasta, haluat oppia uutta sekä kehittää ja kehittyä työssäsi
Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Meillä on töissä loistava porukkahenki ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Tarjoamme sinulle myös joustotyön ja ajanmukaiset työvälineet. Etuihisi kuuluu laaja terveydenhuolto ja terveysvakuutus. Tuemme liikunnallisia ja kulttuurillisia harrastuksiasi ja tarjoamme kouluttautumis- ja etenemismahdollisuuksia... Tutustu kaikkiin henkilöstöetuihimme

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä

Lisätietoja tehtävästä antaa päällikkö Johanna Kalsola-Saarela puh. 029 707 0633 tai sähköpostilla johanna.kalsola-saarela@lounea.fi. Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 10.2.2019 osoitteeseen rekry@lounea.fi.