Hyppää pääsisältöön
Front page
C More Champions League

C More Total

Tilaa C More Total ja pysyt vauhdissa mukana!

Kaapeli-TV:stä näet tiukimmat ottelut C More -kanavilta, mutta kattavimmin näet kaiken C Moren suoratoistosta, joka kuuluu veloituksetta määräaikaisiin C More Sport - ja C More Total -tilauksiin

Hanki C More Total kotiisi!

mestarit

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua kotikatsomoosi tarjoaa vain C More! Mertarannan selostus, terävimmät ammattilaiset juontamassa - tämä vaan on se ainoa oikea tapa seurata MM-lätkää! 

Turnaus pelataan Tampereella ja Latviassa pe 12.5. – su 28.5. Välierät pelataan la 27.5. klo 14.20 ja klo 18.20, mitalipelit su 28.5. – pronssiottelu klo 15.20 ja finaali 20.20. 

C More esittää tuttuun tapaa kaikki 64 ottelua suorana lähetyksenä suomeksi selostettuina. Studiolähetyksiä on luvassa 22 kiinnostavimpien otteluiden ympärillä. Asiantuntijatiimi on jälleen täynnä mestareita ja tunnettuja kiekkopersoonia ja pääselostajana on tietysti itse Antero Mertaranta. Sami Kapanen ja Janne Pesonen vuorottelevat kaukalon laidalla Leijona-peleissä.

C More esittää kaikki 64 ottelua suorana lähetyksenä C Moren suoratoistopalvelussa. Valtaosa otteluista esitetään myös C Moren kaapeli-kanavilla.

Tilaa nyt C More Total -suoratoistopalvelu ja kanavapaketti

Suoratoistoa pystyt katsomaan kaikilla älylaitteilla kunhan nettiyhteys löytyy, ilman kaapeli-TV:tä. Kanavapaketin katsomiseen tarvitaan Lounean Kaapeli-TV-liittymä, Cable HD Ready-yhteensopivat laitteet, TV-kortti ja kortinlukija.

2 kuukautta 0 €, jonka jälkeen 10 kk ajan hinnalla 34,95 €/kk

12kk määräaikainen tilaus. TV-kortti 4,90 €/kk. Kortinlukija ostettava tarvittaessa erikseen (39 €). C More Total -suoratoisto tarjoaa katsottavaksi kaikki sisällöt (pl. Liiga).

 

Hanki C More Total kotiisi

 

Jalkapallossa vauhti kiihtyy!

Mestareiden Liiga

Neljännesvälierien toiset osaottelut pelataan maaliskuun alussa, 7.-8.3.2023 sekä 14.-15.3.2023 Varsinkin Liverpoolin pitäisi ryhdistäytyä huomattavasti jos aikoo päästä lähellekään jatkoa.

  • Neljännesvälierien 2. osaottelut: 7. ja 8.3., 14. ja 15.3.
  • Puolivälierät 1. osaottelut: 11. ja 12.4. ja 2. osaottelut: 18. ja 19.4.
  • Välierät 1. osaottelut: 9. ja 10.5. ja 2. osaottelut: 16. ja 17.5.
  • Finaali: 10.6. Istanbul

La Liga

C More näyttää kaikki kauden ottelut suorana suoratoistopalvelussa cmore.fi, minkä lisäksi otteluita välitetään läpi kauden myös C Moren kanavilla. Joka kierrokselta suomeksi selostetaan mielenkiintoisimmat pelit, joihin lukeutuvat aina myös Barcelonan ja Real Madridin ottelut.

Serie A

C More esittää suorana kaikki Serie A:n ottelut, joista jokaiselta kierrokselta valikoidut suomeksi selostettuna myös C Moren kanavilla.

C More näyttää lisäksi mm. Portugalin Liigan otteluita.


Muut lajit

NFL-liigan runkosarjan jokaiselta kierrokselta näytetään kuusi suoraa ottelua, joista yksi sunnuntain kello 20 alkava ottelu selostetaan suomeksi. Sunnuntai-iltaisin ohjelmistoon kuuluu myös seitsemän tunnin mittainen NFL RedZone.

C Moren yleisurheiluvuosi alkaa heti tammikuussa World Athletics Indoor Tourin hallikisoilla. Hallikauden kisoissa voidaan odottaa nähtävän myös suomalaisnimiä, mutta heidän osallistumisensa selviää lähempänä kisoja.

Moottorien paukkeesta pitäville MM-rallin lisäksi tarjolla ovat EM-ralliRallicrossMXGB Motocross ja FIA World Endurance Championship. 

 

Sarjat ja elokuvat

Sarjojen lisäksi C Moressa on todella paljon tykättyjä elokuvia, mm. Beckit, Wallandereita, ja paljon toimintaklassikkoja eri vuosikymmeniltä. Lisätään vielä runsas valikoima parhaita lastenohjelmia ja perhepaketti on valmis!

C More Original : Vaiettu murha (20.4)

C More -alkuperäisdokumenttisarjassa Elina Backman ja Heidi Holmavuo tutkivat vuonna 1955 surmatun Elli Immon murhaa ja johdattavat poliisin mahdollisen tekijän jäljille. Vaiettu murha: Elli Immo alkaa C Moressa 20. huhtikuuta alkaen yhden jakson viikkotahdilla. Jaksoja on yhteensä neljä.

Kemiläinen 20-vuotias Elli Immo murhattiin 7. joulukuuta vuonna 1955. Murhaajaa ei koskaan löydetty ja tapaus painui unohduksiin niin kansalaisten mielissä kuin Suomen rikoshistoriassa. Sarjassa seurataan Holmavuon ja Backmanin yli vuoden kestänyttä matkaa alun hankaluuksista siihen pisteeseen, jossa kerättyjen tietojen ansiosta poliisi avaa unohdetun tapauksen tutkinnan uudelleen. Koskaan aiemmin Suomessa siviilien tekemä selvitystyö ei ole johtanut poliisia yhtä suoraan mahdollisen tekijän jäljille.

Beyond Appearances, kausi 1 (3.4.)

Ranskalaisessa mysteeridraamasarjassa näyttelijätär Alexandran kaksoissisko Manon katoaa syntymäpäivänsä aattona. Manon on elänyt tavallista luokanopettajan arkea, mutta katoamisen myötä hänen elämästään paljastuu uusia asioita. Poliisin etsiessä Manonia hänen perheenjäsenensä joutuvat kysymään itseltään, kuinka hyvin he oikeastaan tuntevat toisensa. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Esitetään myös C Moren kanavilla.

Thou Shalt Not Kill, kausi 4 (17.4.)

Italialaisessa dekkarisarjassa seurataan rikostutkija Valeria Ferroa, joka tutkii murhia Torinossa. Neljännellä tuotantokaudella Valeria päättää lopettaa perheeseensä liittyvät tutkinnat ja keskittyä itseensä ja työhönsä. Lombardialla ja Andrealla on kuitenkin muita ajatuksia. Sarja on osa eurooppalaisten laatudraamojen Walter Presents -kokonaisuutta. Kauden kaikki 12 jaksoa julkaistaan kerralla. 

Myös C More -kanavilla.

Odotus (7.4.)

Aku Louhimiehen ohjaamassa draamaelokuvassa Elli elää puolisonsa kanssa saaristossa. Ellin rauhallinen arki sekoittuu, kun pariskunnan nuoruudenystävä saapuu vierailulle. Sisäinen pakko ajaa Ellin kyseenalaistamaan elämänsä valintoja ja etsimään rohkeutta olla itselleen rehellinen. Seksuaalisuus on Ellille vapauttava henkinen voima valintojen äärellä. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Aku Louhimies ja Inka Kallén, joka myös näyttelee elokuvan pääroolin. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään Andrei Alén, Aku Hirviniemi ja Adeliina Arajuuri. Suomi 2021.

Vain suoratoistossa.

Vera Stanhope tutkii, kausi 11 (26.4.)

Ylikomisario Vera Stanhope jatkaa murhatutkimuksiaan tuttujen kollegoiden kanssa sarjan 11. kaudella. Ann Cleevesin romaaneihin perustuvan sarjan tapahtumat sijoittuvat Northumberlandin maisemiin. Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Sarjan aiemmat kaudet ovat katsottavissa C Moressa. Sarja kuuluu BritBoxin sisältöihin.

Vain suoratoistossa.

Elisabet (5.4.)

Elisabet II hallitsi Isoa-Britanniaa 70 vuotta, kauemmin kuin kukaan muun monarkki. Roger Michellin (Notting Hill) ohjaama dokumentti juhlistaa Elisabetin saavutuksia ja tarjoaa harvinaisen välähdyksen edesmenneen hallitsijan leikkisästä persoonasta ja henkilökohtaisesta elämästä. Dokumentissa nähdään harvinaista arkistomateriaalia Elisabetin elämän varrelta. Iso-Britannia 2022.

Myös C More -kanavilla.

Tilauslomake 

TUOTEVAIHTOEHDOT
Osoite:
Laskun toimitustapa
Saatuasi ensimmäisen paperilaskun voit siirtyä ilmaiseen e-laskuun pankissasi.