F1
Formula 1
Pingu
Lastenohjelmat
Karkurit
Leffat ja sarjat

C More Total ja näet kaiken!

Formula 1 tarjoaa tänä vuonna 70 ennätykselliset 23 osakilpailua. Kauden ennakot alkoivat jo 12.3. talvitesteillä Bahrainissa ja hei: Myös juhannuksena on kisat!. Lue lisää formuloista.
Uutuutena C More näyttää nyt myös naisten WTA-liigan tennistä, pelit käynnistyivät jo helmikuussa. Lisäksi C Moren kattaukseen kuuluu yleisurheilun TimanttiliigaF2 ja F3Moto-GP, Golfin PGA-turnaus ja paljon muuta.   


Kesäkauden koittaessa C Moren sarja-, leffa- vain kasvaa. Kalenterin lomasuunnitelmiin voikin jo merkata tuhdin annoksen realityä, draamasarjauutuuksia ja huippuleffoja C Moren parissa: 

SARJOJA: mm. Dome Karukosken ohjaama brittitrilleri The Beast Must Die, A Million Little Thingsin ja The Girlfriend Experiencen 3. kaudet, uusia The Real Housewives -sarjoja: Potomac ja Salt Lake City
DOKUMENTTEJA: mm. C More -alkuperäisdokumenttisarja Karalahti, Some Kind of Heaven, 69: The Saga of Danny Hernandez
ELOKUVIA: yksinoikeudella Suomessa vain C Moressa: After We Collided, Run, Antebellum, Wander, lisäksi myös mm. Marie Curien elämästä kertova Radioactive ja Donna Tarttin Tikli-romaaniin pohjautuva The Goldfinch
KOKO PERHEELLE: mm. Kauhuagentti Nelli Rapp, animaatiomenestys Jeti ja klassikkoleffat Pelastakaa Willy 1-3


Tilaa nyt C More Total -suoratoistopalvelu ja kanavapaketti(*:
1kk 0e, jonka jälkeen 5kk ajan hinnalla 34,95 €/kk. 6 kk määräaikainen tilaus                 tai
2kk 0e, jonka jälkeen 10kk ajan hinnalla 34,95 €/kk. 12kk määräaikainen tilaus
 

 (* Suoratoistoa voit katsoa pelkällä älylaitteella ja nettiyhteydellä, ilman kaapeli-TV:tä. Kanavapaketin katsomiseen tarvitaan Lounean Kaapeli-TV-liittymä, Cable HD Ready-yhteensopivat laitteet, TV-kortti ja kortinlukija. TV-kortti 2,90 €/kk. Kortinlukija ostettava tarvittaessa erikseen (39 €).  C More Total-suoratoisto tarjoaa katsottavaksi kaikki sisällöt (pl. Liiga).

 

Tilauslomake

Tuotevaihtoehdot
Osoite:
Laskun toimitustapa