C More sisällöt

C MORE SPORT TAI TOTAL ─ AINA MAHTAVAA KATSOTTAVAA!

Maailman parasta urheilua C Morella
Espanjan La Liga on sarja josta ei taitoa tai draamaa puutu! Lisäksi UEFA Mestareiden Liiga ja Eurooppa-liiga.  Näet myös koko F1-kauden,  ja F2- ja F3-sarjojen kisoja sekä Moto GP ratamoottoripyöräilyä. C Morelta myös lätkää: Ruotsin pääsarja SHL, kotimainen 3vs3 Super Series ja eurooppalainen CHL. Tarjolla myös yleisurheilun Timanttiliigaa, golfin PGA-turnaukset ja paljon muuta.  
C Moren suoratoisto tuo suosikkilajisi missä oletkin. F1-elämystä täydentävät suomalaiskuskien autokamerat, varikkokamera, jne. Suoratoistossa myös matseja joita ei kanaville mahdu, usein kierrosten kaikki ottelut. Suoratoistoon tarvitset vain nettiyhteyden ja laitteen, jolla katselet.

Tilaa C More Sport kanavapaketti määräaikaisena Lounealta, saat C More urheilusuoratoiston  kaupan päälle:
1kk 0e, jonka jälkeen 5kk 29,95 €/kk. 6 kk määräaikainen tilaus

logot
Edge of Tomorrow

C More Total - ladattu parhailla leffoilla ja sarjoilla 
Vain vitonen lisää avaa urheilukattauksen lisäksi valtavasti hyvää katsottavaa koko perheelle: Parhaat elokuvat, koukuttavimmat TV-sarjat ja hauskimmat lastenohjelmat: Edge of Tomorrow, Detroit, Yellowstone, Mission Impossiblet, Unelmaduuni Australiassa, Lego Marvel Superheroes.

C Moren suoratoisto tuo niin urheilun kuin muutkin ohjelmat katsottavaksi sinne missä oletkin. Tarvitset vain nettiyhteyden ja laitteen, jolla katselet.

Tilaa nyt C More Total kanavapaketti määräaikaisena Lounealta, saat C More suoratoiston kaiken sisällön  kaupan päälle:
1kk 0e, jonka jälkeen 5kk 34,95 €/kk. 6 kk määräaikainen tilaus                 

Lisäksi tarvitset TV-kortin, 2,90 €/kk. 

 

TILAA NYT:

Tilaus C More Sport tai Total 1+5
Osoite:
Laskun toimitustapa