Tiedostot pilveen ja ohjelmistot ajan tasalle – 5 hyvää syytä käyttää Microsoft 365 -palvelua

Lounealta Toimisto 365

 

Lounean Microsoft 365 on paljon enemmän kuin yrityskäyttöön suunniteltu ohjelmistokokoelma. Se mahdollistaa ketterän ja paikasta riippumattoman työnteon. Työskentelet tiiviissä yhteydessä kollegoidesi kanssa, vaikka ette pääsisi yhteisen neuvottelupöydän ääreen. Päivityksistä ei tarvitse kantaa huolta, sillä Microsoft 365:ssä sinulla on käytössäsi aina automaattisesti ohjelmien uusimmat versiot.

Microsoft 365 on tarpeidesi mukaan joustava paketti nykyaikaisia toimisto-ohjelmia, viestintävälineitä ja pilvitallennustilaa. Lue alta syyt siihen, miksi Toimisto 365 on sinunkin yrityksellesi sopiva IT-ratkaisu!

1. Asiakirjat ja sovellukset käden ulottuvilla kaikissa laitteissa

Office Online -sovellukset Word, Excel, OneNote ja PowerPoint liikkuvat mukanasi, minne menetkin. Voit käyttää niitä kodin tai työpaikan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. OneDrive-pilvitallennuspalveluun tallennettuina asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat niin ikään ajan tasalla kaikilla laitteilla, joten työnteko onnistuu mistä vain ja milloin vain.

Voit valita palvelupakettiisi lisäksi seuraavien Office-sovellusten työpöytäversiot: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access ja Publisher. Sovellukset toimivat nyt myös iPadilla.

Lue, kuinka Oy Nordic SPA Ltd työskentelee joustavammin Toimisto 365:n avulla

2. Tehokasta tiimityötä myös etäältä

Toimisto 365:n avulla yhdessä työskentely onnistuu sujuvasti etäisyyksienkin päästä. Helppokäyttöisessä Microsoft Teamsissa järjestät videokokoukset ja -keskustelut vaivattomasti. Tiedostojen muokkaus ja näyttönäkymän jakaminen kokoustilassa takaavat, että kaikki osallistujat tietävät, missä mennään.

SharePoint toimii tarpeidesi mukaan esimerkiksi tiedostojen jakoalustana, jaettuna työskentelytilana tai yrityksesi intranetinä. Office-sovelluksissa useampi henkilö voi muokata samaa asiakirjaa yhtä aikaa. Tiimityö ei vaadi enää fyysistä läheisyyttä, mikä tuo joustavuutta työpäiviin ja säästöä matkakustannuksissa.

Katso Lounean Microsoft Teams -koulutussarja ja ota kaikki sovelluksen hyödyt käyttöön!

3. Kattava suojaus yrityksesi tärkeille tiedoille

Oli käytössäsi millainen ohjelmisto hyvänsä, on tärkeää, että yrityksesi luottamukselliset tiedot pysyvät turvassa eivätkä päädy vääriin käsiin. Toimisto 365 käyttää aina suojattua yhteyttä. Sähköpostin suojaus roskapostilta ja viruksilta vähentää niin ikään tietoturvariskejä.

Voit työskennellä yhtä aikaa joustavasti ja turvallisesti jakamalla tiedostojen katselu- tai muokkausoikeudet vain niille henkilöille, joiden on päästävä tietoihin käsiksi. Tiedostojen lisäksi käyttöoikeuksien jako ja rajaaminen onnistuu myös kalenterissa, Teamsissa ja SharePointissa.

Lue, miksi myös Toimisto 365:n tiedot on syytä varmuuskopioida

4. Uusimmat ohjelmistoversiot käytössäsi ilman yllättäviä kulueriä

Kuukausihintainen, tarpeidesi mukaan mitoitettava palvelupaketti ei vaadi sinulta kalliita kertainvestointeja toimistosovelluksiin. Olet aina selvillä palvelun todellisista kustannuksista, ja ne on helppo suunnitella ja ennakoida. Koska Officen päivitykset ja uusimmat versiot sisältyvät aina tilaukseen, pysyvät ohjelmistosi ja palvelusi ajan tasalla ilman, että siitä tarvitsee maksaa erikseen. Sinulla on aina uusimmat omaisuudet käytössäsi automaattisesti. 

5. Tehot irti sovelluksista koulutuksen ja tuen avulla

Lounean Toimisto 365 -asiakkaana et jää yksin palvelun käyttöönoton tai ylläpidon kanssa. Luomme tarvittaessa uudet käyttäjät puolestasi, hallitsemme käyttöoikeuksia ja autamme esimerkiksi suunnittelemaan SharePointin käytön yrityksesi tarpeisiin ja toimintaan sopivaksi.

Perehdyttämällä työntekijäsi Toimisto 365:n käyttöön saat palvelusta kaikki hyödyt irti. Löydät meiltä muun muassa ilmaisia koulutusvideoita Teamsin käyttöön. Loppukäyttäjien koulutuksissa etänä tai paikan päällä käymme läpi paketin sisältämiä ohjelmia ja niiden ominaisuuksia sekä annamme käytännön vinkkejä työn tehostamiseen Office-sovellusten avulla.

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sinulle sopiva Toimisto 365 -palvelupaketti!

 

Jaa artikkeli:
Tagit:
Ohjelmistot
Toimisto365
yritysratkaisut