valokuitu Säkylään
Valokuitu Säkylään ja Köyliöön

Varaudu todella nopeaan nettiin ─ tilaa huippunopea valokuitu tästä

Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Se tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Sinun yhteytesi ei riipu siitä miten muu naapurusto sattuu käyttämään nettiä juuri nyt.

Valokuidulla varmistat, että koko perheen läppärit, ipadit, TV:t, nettipelit ja suoratoistopalvelut toimivat sujuvasti useilla laitteilla yhtä aikaa ─ ilman ruuhkia.

 

Miksi valokuitu?

Luotettava

Tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Myrskyt tai naapureiden netin käyttö ei vaikuta sinun yhteyksiisi.

Nopea

On ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Etätyöt ja nettipelaaminenkin käy kuin tanssi ja koko perheeltä samanaikaisesti!

Hyvä investointi

Nostaa kotisi arvoa. Voit maksaa liittymäsi kerralla tai rahoituksella mikä sinusta tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Viihdyttävä

Mahdollistaa sinulle häiriöttömät kaapeli-tv- ja viihdepalvelut.

 

Vuoden yhteisrakentamisteko 2019

Liikenne ja viestintävirasto Traficomin järjestämän Vuoden yhteisrakentamisteko -kilpailun voitto saavutettiin 2019 kuituverkolla! Yleisöäänestyksen parhaana palkitussa yhteishankkeessa Säkylän kunta, verkkoyhtiö Lounea ja Köyliön-Säkylän Sähkö (KSS) rakensivat valokuituverkon koko Säkylän kunnan alueelle.

 

Lue Kuntatekniikan juttu tästä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai pyydä yhteydenottoa

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää? Asiantuntijamme kertovat ja neuvovat sinua mielellään valokuituun liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää
Lounea Omakotinetti

Nosta nettisi nopeutta - omakotitaloon

Tilaa Lounealta lisää nopeutta valokuituusi vaikka 10000M nopeuteen saakka!

 
Tutustu
Taloyhtiönetti

Nosta nettisi nopeutta - taloyhtiöasuntoon

Täältä löydät parhaimmat lisänopeustarjoukset sekä lisää tietoa tarvittavista modeemeista.

Tutustu
Valokuitu yritykselle

Luotettava Internet-yhteys on yritykselle välttämättömyys. 

Tutustu
tarkista valokuidun saatavuus

Olisitko kiinnostunut Lounea Valokuidusta?

Tarkista saatavuus alueellasi ja jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

Tarkista
Meille tulee Lounea Valokuitu

Näin valokuituhanke etenee

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten Lounea Valokuitu saapuu kotiisi.

Lue lisää
Lounean ratkaisut parempaan kotiverkkoon

Rakenna toimiva langaton verkko kotiisi verkkolaitteilla

Vaikka nettiyhteys olisikin hyvä, kodin langaton WLAN-verkko voi toimia huonosti. Tarjoamme ratkaisuja parempaan kotiverkkoon.

Tutustu

Tiedotteita

Noin 75%:lla säkyläläisistä mahdollisuus liittyä Lounean valokuituverkkoon

TIEDOTE | 25.2.2021

Lounea voitti Satakuntaliiton toteuttaman Laajakaista kaikille -hankkeen kilpailutukseen Säkylässä. Säkylän kunta ja valtio ovat tukeneet kumpikin verkon rakentamista 33 % osuudella. Kaksivuotinen hanke on nyt saatu päätökseen ja valokuituverkko on hankkeessa määritetyn alueen osalta valmistunut.

Valokuidun asennuskaivut alkavat Säkylässä - lue lisää tästä.

TIEDOTE | 13.6.2019

Lounea aloitti alkuvuodesta valokuitukiinnostuksen kartoittamisen Säkylässä. Kuntalaiset ovat ottaneet valokuidun ilolla vastaan, joten valokuituyhteyksien asennuskaivut voidaan aloittaa heti pääsiäisen jälkeen.

Lounea rakentaa valokuituyhteydet Säkylään - kunta tukee valokuituverkkojen rakentamista

TIEDOTE | 3.1..2019

Säkylän kunta päätti tukea valokuidun rakentamista kuntaan. Satakuntaliiton kilpailutuksessa valokuituverkon toteuttajaksi valittiin Lounea. Lounea pyrkii aloittamaan verkon rakennustyöt jo keväällä 2019, jos valokuidulle löytyy riittävästi kiinnostusta kuntalaisilta.

  Miksi Lounea?

 

Lounea täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 150 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden.  Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.