vaihda e-laskuun
Suosittelemme sähköistä e-laskua

Suosittelemme sinulle sähköistä e-laskua vaihtoehdoksi postitse lähettämällemme paperilaskulle. Sähköinen e-lasku on asiakkaillemme maksuton. Paperilaskun lähettämisestä veloitamme 2,90€/lasku. Suoramaksuasiakkaillemme suoramaksun postitse lähetettävästä ilmoituksesta veloitetaan 1,79€/ilmoitus.

Siirry sinäkin vaivattomaan ja ympäristöystävälliseen e-laskuun

Pankkien mahdollistama e-lasku on helppo ja nykyaikainen tapa hoitaa laskut. Tässä sinulle viisi syytä vaihtaa e-laskuun.

  1. E-laskun hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin paperilaskun. Säästöä syntyy niin paperin kuin kuljetuksen osalta. E-lasku on siten paperilaskua paljon ympäristöystävällisempi vaihtoehto.
  2. E-laskut ovat automaattisesti tallessa omassa verkkopankissasi. Sieltä ne löytyvät tarvittaessa hyvässä järjestyksessä. Laskut eivät katoa ja ne ovat tallessa tietoturvallisessa paikassa.
  3. Laskut tulevat maksetuksi varmasti oikein, koska pitkiä tili- ja viitenumeroita ei tarvitse näpytellä erikseen.
  4. Voit valita itsellesi sopivan tavan käyttää e-laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä jokaisen laskun erikseen tai valita automaattisen maksutavan.
  5. E-laskuja voit maksaa missä tahansa. Laskut ovat aina saatavillasi, olit sitten kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla.

Ota e-lasku käyttöösi helposti

Voit tilata Lounean laskun helposti e-laskuna oman verkkopankkisi kautta. Tilaamista varten tarvitset Lounean asiakasnumeron, joka löytyy tämän kirjeen yläreunasta. Lisätietoja e-laskusta saat omasta pankistasi. Myös Lounean oma asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

 

OTA YHTEYTTÄ ASIAKASPALVELUUN