etsimme puhelinmyyjää
Haluatko olla osa voittajatiimiä?

Haluatko olla osa voittajatiimiä? – Hae meille!

Haku on päättynyt.

Edeltäjän siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin, etsimme puhelinmyyntiin innostunutta ja myynnillisen asenteen omaavaa hyvää tyyppiä. Työssäsi hoidat asiakassuhteita ja teet palkitsevaa myyntiä laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden parissa. Sinulla voi olla kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on kuitenkin hyvä, myynnillinen asenne.

Keitä olemme?

Me Lounealla palvelemme noin 30 000 kuluttaja-asiakasta nettiyhteyksien, tietoturvan, älykodin sekä tv- ja viihdepalvelujen puitteissa.

Meillä on myös 5 000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, joille toimitamme, ylläpidämme ja koulutamme erilaisia IT-ympäristöjä ja liiketoimintasovelluksia.

Toimimme jo nyt parilla kymmenellä paikkakunnalla ja kasvamme koko ajan uusille alueille. Yhteensä meitä lounealaisia on jo noin 170.

Lounean toimialue

Tulevat työtehtäväsi

Tehtävässäsi hoidat puhelimitse asiakassuhteita ja myyt olemassa oleville asiakkaille valokuituun liittyviä tuotteita ja lisäpalveluita.

Työtä voit tehdä perehdytyksen jälkeen vapaavalintaisessa toimipisteessämme, mutta perehdytysajan (2-3 kk) työskentelet Forssan toimipisteessä.

Mitä tarvitset menestyäksesi?

  • Sinulla on palava halu olla ihmisten kanssa tekemisissä ja tehdä kauppaa. 
  • Olet työssäsi oma-aloitteinen ja haluat saavuttaa sinulle annetut tavoitteet.
  • Myynnillinen asenne ja aktiivisuus vievät sinua menestykseen. Olet myös joustava, sillä työtä tehdään välillä myös iltaisin.
  • Puhut sujuvaa Suomea ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Saat hoitaaksesi Lounean valmiit asiakkuudet ja asiakkaita kiinnostavat tuotteet ja palvelut. Meillä on töissä loistava porukkahenki ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Tehtävän palkkaus koostuu pohjapalkasta sekä kannustavasta myyntiprovisiosta. Saat palkkaa myös koulutusajalta.  Takuupalkkakäytäntö varmistaa sinulle perusansion, jolla tulet jo hyvin toimeen. Käytännössä tiimimme pääsee kuitenkin joka kuukausi takuupalkkaa parempiin ansioihin.

Tarjoamme sinulle myös joustotyön ja ajanmukaiset työvälineet. Etuihisi kuuluu laaja terveydenhuolto ja terveysvakuutus. Tuemme liikunnallisia ja kulttuurillisia harrastuksiasi ja tarjoamme kouluttautumis- ja etenemismahdollisuuksia... Tutustu kaikkiin henkilöstöetuihimme

tarjoamme sinulle

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Hanna Järvinen, ke 9.1. klo 14–17 ja ti 15.1. klo 8-12 puhelimitse 029 707 0312 tai sähköpostilla hanna.jarvinen@lounea.fi. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään keskiviikkona 16.1.2019 osoitteeseen rekry@lounea.fi.