Lounea yritysasiakaspalvelu
Lounean yritysasiakaspalvelun tiimi etsii joukkoonsa vahvistusta!

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Me Lounealla haluamme panostaa yritysasiakkaidemme henkilökohtaiseen palveluun. Haemmekin nyt yritysasiakaspalvelun tiimiimme vahvistusta, jolla on palveluasenne kohdallaan. Yritysasiakaspalvelussa palvelemme kaikkia yritysasiakkaitamme niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköisissä kanavissakin.

Oletko myyntihenkinen ja tavoitteellinen tiimipelaaja vailla uusia haasteita? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn modernien ICT-palveluiden parissa.

Meidän tiimissä pärjäät kun

  • Olet halukas kehittämään jatkuvasti omaa osaamistasi ja oppimaan uutta
  • Innostut uusista asioista ja osaat hyödyntää tätä omassa työssäsi
  • Pystyt organisoimaan ja priorisoimaan omaa työtäsi sekä kykenet itsenäisiin päätöksiin
  • Osaat kartoittaa asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja löydät asiakkaillemme juuri hänelle sopivimmat palvelut ja tuotteet
  • Toimimme ICT -alalla, joten perustason IT-osaaminen on eduksi
  • Osaat kommunikoida asiakkaiden kanssa myös englanniksi

 

 

 

Keitä me olemme?

Meillä on 5 000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, joille toimitamme, ylläpidämme ja koulutamme erilaisia IT-ympäristöjä ja liiketoimintasovelluksia.

Lisäksi palvelemme noin 30 000 kuluttaja-asiakasta nettiyhteyksien, tietoturvan, älykodin sekä tv- ja viihdepalvelujen puitteissa.

Toimimme jo nyt parilla kymmenellä paikkakunnalla ja kasvamme koko ajan maantieteellisesti uusille alueille. Yhteensä meitä lounealaisia on jo noin 170 huippuosaajaa.

Lounea toimialue
Töihin Lounealle

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työ sijoittuu ensisijaisesti Forssaan. Meillä on töissä loistava porukkahenki ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Tarjoamme sinulle myös joustotyön ja ajanmukaiset työvälineet. Etuihisi kuuluu laaja terveydenhuolto ja terveysvakuutus. Tuemme liikunnallisia ja kulttuurillisia harrastuksiasi ja tarjoamme kouluttautumis- ja etenemismahdollisuuksia. Tutustu kaikkiin henkilöstöetuihimme