Nastola - hyödynnä omakotiliittyjän huippuhinta!

Nyt Nastolan asukkaille valokuituliittymä 0 €* (sis. tonttikaivun, asennuksen, kuitupäätteen ja Deco M4 -reitittimen tai vastaavan). Liittymän käyttöönotto 150 €. Voit valita valokuituliittymääsi haluamasi laajakaistapalvelun edulliseen kuukausihintaan. Kampanja on saatavilla myös asuinkiinteistöissä sijaitseviin pienyrityksiin. 

Haluatko myös Lounean kaapeli-TV:n? Saat sen valokuituliittymääsi hinnalla 7,95 €/kk.

Asutko taloyhtiössä? Lue lisää taloyhtötarjonnastamme ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme.

*Valokuidun liittymishinta on normaalisti 1 715 €. Tarjous ei koske osoitteita, joiden osalta kuituverkko on jo rakennettu kadulle. Tarjous edellyttää laajakaistapalvelun käyttöönottoa vähintään 24 kuukaudeksi. Toteutuvat alueet päätetään asiakkaiden kiinnostuksen mukaan.

 

Valokuituhanke etenee Nastolassa! Katso tiedote asiasta!

 

Keltaiset alueet ovat myyntialueita ja turkoosilla värillä ovat jo päätetyt rakennusalueet.

 

Asutko kampanja-alueella?
Hienoa, tilaa nyt valokuitu kotiisi huippuhintaan

Myymme kampanja-alueella valokuitua nyt tarjouksella liittymismaksu 0€ ja käyttöönotto 150€. Tarjous ei koske osoitteita, joiden osalta kuituverkko on jo rakennettu kadulle. Tarjous on hyödynnettävissä omakotitaloihin, paritaloihin sekä asuinkiinteistössä sijaitseviin pienyrityksiin. Tarkempi tieto myyntirajoituksista ja rakentamisen jälkeisen ajan tilausvaihtoehdoista myyjältä.

Tilaa tästä

Jos asut kampanja-alueemme ulkopuolella, niin ei hätää! Kartoitamme myös muita alueita ja teemme rakentamispäätöksen kiinnostuksen mukaan. Jätä siis meille kiinnostuksesi saatavuushakumme kautta.

 

 

Laajakaistapalvelut omakotitalojen valokuituliittymiin

 

250/250M nettiyhteys

Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.

29,90 €/kk

12kk, jonka jälkeen 39,90 €/kk

1000/1000M nettiyhteys

Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. Tästä ei teho lopu kesken! 

39,90 €/kk

24kk, jonka jälkeen 49,90 €/kk.

10 000/10 000M nettiyhteys

Nettiyhteyksien uusi kunkku! Nopein saatavilla oleva yhteys Lounealta.

79,90 €/kk

24kk, jonka jälkeen 99,90 €/kk

Esimerkkilaskelma
Lounea Iisi Valokuitu 250/250 laajakaistapalvelu hinnalla 29,90 e/kk (norm. 39,90 e/kk) 12kk ajan. Etuhintajakson jälkeen sopimus jatkuu hinnalla 39,90 e/kk 12kk ajan. Kampanjan palveluiden kokonaishinta on 837,60 e sopimuskaudelta. Muut pakolliset maksut: Liittymän käyttöönotto 150e. Kokonaiskulu 987,60 e. Myönnetty kampanjaetu palveluista on 120e. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%.

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää hankkeestamme?

meille tulee valokuitu

Näin valokuituhanke etenee

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten valokuitu saapuu kotiisi.

Lounean kaapeli-tv takaa häiriöttömän tv-kuvan
 

 

Lounean kaapeli-TV:llä laadukas kuva ja runsaasti sisältöä

Kaapeli-TV:llä näet tv-sisällöt häiriöttömästi HD-laadulla. Ottaessasi kaapeli-TV:n saat runsaan tarjonnan peruskanavia.

Kaapeli-TV valokuituliittymään

7,95 €/kk

(ei käyttöönottomaksua)

Voit myös tilata käyttöösi TV-kortin, jolla näet peruskanavien lisäksi seitsemän lisäkanavaa. TV-kortin hinta on 4,90€/kk. TV-kortille on tilattavissa runsaasti lisäkanavia ja kanavapaketteja. 

LUE LISÄÄ

  Miksi Lounea?

 

Lounea täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 150 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden.  Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.

 

Taloyhtiöt Nastolan

Tietoa taloyhtiöille

Asutko taloyhtiössä? Tässä sinulle juuri sopiva tietopaketti!

Valokuitu yritykselle

Luotettava Internet-yhteys on yritykselle välttämättömyys.