Hae myyntineuvottelijaksi taloyhtiömyyntiimme
Hae myyntineuvottelijaksi taloyhtiömyyntiimme

HAKU ON PÄÄTTYNYT

Haemme joukkoomme tuloshakuista taloyhtiösopimuksista vastaavaa myyntineuvottelijaa Turun seudulle.

Keitä me olemme?

Me Lounealla palvelemme noin 30 000 kuluttaja-asiakasta nettiyhteyksien, tietoturvan, älykodin sekä tv- ja viihdepalvelujen puitteissa.

Meillä on myös 5 000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, joille toimitamme, ylläpidämme ja koulutamme erilaisia IT-ympäristöjä ja liiketoimintasovelluksia.

Toimimme jo nyt parilla kymmenellä paikkakunnalla ja kasvamme koko ajan maantieteellisesti uusille alueille. Yhteensä meitä lounealaisia on jo noin 170 huippuosaajaa.

Lounea toimialuekartta

Tulevat työtehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu nopeiden tietoliikenneyhteyksien ja palveluiden myynti taloyhtiöasiakkaille sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoito. Toimenkuvaasi kuuluu aktiivinen yhteydenpito isännöitsijöihin, taloyhtiöiden hallituksiin, rakennuttajiin sekä muihin sidosryhmiin. Oleellinen osa tehtävää on taloyhtiökokouksiin osallistuminen.

Mitä tarvitse menestyäksesi

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Olet työssäsi oma-aloitteinen ja myyntihenkinen. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, rohkeus tarttua uusiin asioihin sekä kykyä viedä asioita eteenpäin. Hyvä myynnillinen asenne ja aktiivisuus vievät sinua menestykseen.

Tykkäät tehdä töitä ihmisten parissa, omaat hyvät sosiaaliset taidot etkä pelkää esiintyä. Tarvitset ajokortin ja sinulla olisi hyvä olla auto käytössäsi. Mahdollisuus myös autoetuun.

Kokemus yhteistyöstä isännöintitoimistojen sekä taloyhtiöiden kanssa on sinulle etu.

Tervetuloa töihin

Mitä tarjoamme sinulle?

Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Meillä on töissä loistava porukkahenki ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta.

Tarjoamme sinulle myös joustotyön ja ajanmukaiset työvälineet. Etuihisi kuuluu laaja terveydenhuolto ja terveysvakuutus. Tuemme liikunnallisia ja kulttuurillisia harrastuksiasi ja tarjoamme kouluttautumis- ja etenemismahdollisuuksia... Tutustu kaikkiin henkilöstöetuihimme