myyntineuvottelijaksi
Tule meille myyntineuvottelijaksi

Etsimme kahta myyntineuvottelijaa

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme kahta myynnin ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla jo kokenut konkari tai myynnistä innostunut, tuore kyky. Toinen tehtävistä keskittyy Forssa-Sastamala -alueelle ja toinen Turun seudulle.

 

Keitä me olemme?

Me Lounealla palvelemme noin 30 000 kuluttaja-asiakasta nettiyhteyksien, tietoturvan, älykodin sekä tv- ja viihdepalvelujen puitteissa.

Meillä on myös 5 000 yritys- ja julkishallinnon asiakasta, joille toimitamme, ylläpidämme ja koulutamme erilaisia IT-ympäristöjä ja liiketoimintasovelluksia.

Toimimme jo nyt parilla kymmenellä paikkakunnalla ja kasvamme koko ajan maantieteellisesti uusille alueille. Yhteensä meitä lounealaisia on jo noin 170 huippuosaajaa, ja lisäksi meillä on kattava yhteistyökumppaniverkosto. Olemme tiivis ja pirteä työyhteisö, joka pääsee seuraamaan alaansa etulinjasta.

Lounean toimialue

Tulevat työtehtäväsi

Työssäsi myyt valokuituyhteyksiä ja siihen liittyviä palveluja kuluttajille uusilla myyntialueilla. Vastaat itsenäisesti omasta työstäsi ja alueesi myynnin toteutumisen aikatauluista. Työpäiväsi sisältää asiakkaiden kontaktointia, asiakastilaisuuksiin osallistumista sekä tapaamisia asiakkaiden luona.

Teet tiivistä yhteistyötä mm. alueen suunnittelijan kanssa. Työtäsi teet vaihtelevasti, myös ilta-aikaan. Ajokortti on työssäsi välttämätön, jotta pääset asiakkaiden luokse vaivattomasti. Alkuun sinulla olisi hyvä olla myös auto käytössäsi.

 

 

lounea tarjoaa sinulle etuja

Lounea tarjoaa sinulle

Meillä on töissä loistava porukkahenki ja työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Tehtävän palkkaus koostuu henkilön koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuvasta pohjapalkasta sekä provisiosta. Noudatamme takuupalkkakäytäntöä, jolla varmistetaan ansioiden pysyminen vähintään TES:n mukaisella tasolla. Työsuhteeseen sovellamme ICT-alan työehtosopimusta toimihenkilöille.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mm. Joustotyön ja ajanmukaiset työvälineet. Etuihisi kuuluu laaja terveydenhuolto ja terveysvakuutus. Tuemme myös liikunnallisia ja kulttuurillisia harrastuksia. Lisäksi lounealaiset saavat lukuisia alennuksia ja etuja tuotteista ja palveluista, puhumattakaan alati virtaavasta automaattikahvista, reippaista tyky-päivistä, henkilöstötapahtumista sekä kouluttautumismahdollisuuksista... Tutustu kaikkiin henkilöstöetuihimme

 

mitä tarvitset menestyäksesi

Mitä tarvitset menestyäksesi?

Olet työssäsi oma-aloitteinen ja myyntihenkinen. Sinulla saattaa olla kokemusta myyntityöstä, mutta ennen kaikkea hyvä myynnillinen asenne ja aktiivisuus vievät sinua menestykseen.

Tykkäät tehdä töitä ihmisten parissa ja olet joustava, asiakaskäyntejä on myös iltaisin. Tarvitset ajokortin ja sinulla olisi hyvä olla auto käytössäsi.

Lähetä hakemuksesi tai ole yhteydessä

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Tuomas Kleme ke 28.11. klo 15-17 ja 4.12. klo 15-17 puhelimitse 029 7070 373 tai sähköpostilla tuomas.kleme@lounea.fi. Lähetäthän meille hakemuksesi sekä CV:si lisäksi lyhyen videon, jossa kerrot miksi olisit sopiva myyntineuvottelija Lounealle. Hakuaika päättyy sunnuntaina 9.12.2018, ja hakumateriaalit voit lähettää osoitteeseen rekry@lounea.fi.