Rakennusalue Mobiili

Onko mobiililaajakaistasi määräaikainen sopimus päättymässä?

Suunnittelemme alueellenne valokuituyhteyksiä ja asiantuntevat myyjämme kartoittavat parhaillaan omakotitaloasukkaiden ja yritysten valokuitukiinnostusta.

Suunnitteletko sinä valokuituliittymän hankintaa?  Jos käytössänne olevan mobiililaajakaistan määräaikainen sopimus on päättymässä, suosittelemme odotusajaksi toistaiseksi voimassaolevaa mobiililaajakaistaa, mikäli harkitset nopean valokuituyhteyden hankintaa. Toistaiseksi voimassaolevan liittymän voi irtisanoa nopeasti, mikäli ette tarvitse valokuituliittymän lisäksi toista laajakaistaa.

Eri operaattoreilla on erilaisia tarjouksia, joita kannattaa vertailla. Lounea tarjoaa DNA:n jälleenmyyjänä edulliset ja kattavat mobiililaajakaistaliittymät.

 

Me suosittelemme:

 

dna logo.jpg

DNA Supernetti 4G

Nopea netti useammalle eri laitteelle. Selaa nettiä, pelaa, katsele HD-videoita tai työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 150 Mbit/s.

24,90 € / kk / 12 kk*

TILAA

 

 

dna logo.jpg

DNA Matkanetti 4G Super

Nopea netti kaikille laitteille ja useille käyttäjille. Surffaile, pelaa, katsele HD-videoita tai työskentele etänä. 4G-verkon nopeus, ei käyttökattoa. Maksiminopeus 4G-verkossa 300 Mbit/s. Sisältää EU-datapaketin (15Gt/kk).

29,90 € / kk / 12 kk*

TILAA

 

dna logo.jpg

DNA Matkanetti 4G Max

Netti 4G -verkon maksiminopeudella. Liittymällä surffaat, lataat tiedostoja ja katsot jopa 4K-videoita ilman käyttökattoa. Sisältää EU-datapaketin (20Gt/kk).
 

44,90 € / kk

TILAA

* Kaikki nämä DNA:n liittymäkampanjat ovat toistaiseksi voimassaolevia, joihin saat 12kk hintatakuun.