Lounean valokuituhanke Nokialla etenee

Lounea aloitti valokuidun eli kiinteiden nettiyhteyksien myymisen Nokialaisille kotitalouksille ja yrityksille aiemmin tänä vuonna. Kiinnostus Lounean valokuituun on ollut Nokialla vilkasta ja uusia rakentamispäätöksiä on tehty. Valokuituverkko Nokialle tulee rakentumaan vuoden 2023 aikana, valokuituliittymien myynti jatkuu edelleen ja uusia valokuidun rakentamispäätöksiä tehdään kysynnän mukaan.

 

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Täysin kotimaisessa omistuksessa oleva ja vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 175 miljoonaa euroa.  

- Lounea on rakentanut valokuituverkkoja jo lähes viidentoista vuoden ajan. Meillä on jo noin 70 000 valokuituasiakasta ja kasvu jatkuu voimakkaana. Tuomme valokuidun seudun asiakkaille ja yrityksille kilpailukykyisillä hinnoilla, kertoo Lounean myyntipäällikkö Tuomas Kleme.  

Valokuitu takaa luotettavan ja vakaan nettiyhteyden. Kotitalouksissa käytetään monenlaisia palveluita yhtäaikaisesti monilla eri päätteillä, joten toimivat tietoliikenneyhteydet ovat nykyään yhtä tärkeä elementti kuin esimerkiksi sähkö ja vesi. Toimivat nettiyhteydet ovat myös yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys. Vakaan nettiyhteyden lisäksi Lounea tarjoaa asiakkailleen kuituliittymän kautta myös kaapeli-tv –palvelun.

 

Lisätiedot
Tuomas Kleme, myyntipäällikkö
puh. 029 7070 323
tuomas.kleme@lounea.fi  

Ari Ringborg, johtaja
puh. 029 7070 301
ari.ringborg@lounea.fi  

www.lounea.fi/nokia