Lounean valokuituhanke Laukaassa etenee

Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva Lounea aloitti valokuidun myynnin Laukaassa 2021. Valokuituhanke Laukaassa on edennyt hyvin ja nyt teimme lisää rakentamisaluepäätöksiä.

Kiinnostus valokuituun on ollut vilkasta ja Lounean valokuituhanke Laukaassa on edennyt hyvin. Teimme aiemmin keväällä rakentamispäätöksiä Laukaan Leppävedelle ja teimme nyt lisää valokuituverkon rakentamispäätöksiä Kantolan alueelle. Valokuituverkko Laukaassa rakentuu vuosien 2022 – 2023 aikana.

 

Lounean valokuituliittymien myynti Laukaassa jatkuu edelleen erittäin aktiivisena. Näillä näkymin tulemme rakentamaan Laukaalle kaikki keskeiset taajama-alueet. Lounean johtaja Harri Suokko kertoo, että rakennettavien alueiden järjestys syntyy kysynnän mukaan, joten asukkaat voivat itse vaikuttaa oman alueensa rakentumiseen. Otamme uusia tilauksia vastaan Laukaassa ja teemme uusia valokuidun rakentamispäätöksiä kysynnän mukaan, lupaa Suokko.

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 150 miljoonaa euroa.


Lisätiedot

 

Harri Suokko, aluejohtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi  

 

Ari Ringborg, aluejohtaja
puh. 044 773 3700
ari.ringborg@lounea.fi  


www.lounea.fi/laukaa

 

Lounean valokuidun rakennuspäätösalueet: