Lounean valokuituhanke Hattulassa etenee

Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva Lounea rakentaa valokuidun Hattulaan vuosien 2022 – 2023 aikana. Valokuituhanke Hattulassa on edennyt hyvin ja ensimmäinen rakennuspäätös on jo tehty.

Lounea aloitti valokuidun eli kiinteiden nettiyhteyksien myymisen kotitalouksille ja yrityksille aiemmin tänä vuonna. Kiinnostus valokuituun on ollut vilkasta ja Lounean valokuituhanke Hattulassa on edennyt hyvin. Ensimmäinen rakennuspäätös on jo tehty ja rakennettava alue tulee vielä tarkentumaan tämän syksyn aikana. Valokuituverkko Hattulaan rakentuu vuosien 2022 – 2023 aikana.

Lounean valokuituliittymien myynti Hattulassa jatkuu edelleen. Lounean johtaja Ari Ringborg kertoo, että rakennettavien alueiden järjestys syntyy kysynnän mukaan, joten asukkaat voivat itse vaikuttaa oman alueensa rakentumiseen. Otamme uusia tilauksia vastaan Hattulassa ja teemme uusia valokuidun rakentamispäätöksiä kysynnän mukaan, lupaa Ringborg.

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 150 miljoonaa euroa.


Lisätiedot

 

Ari Ringborg, aluejohtaja
puh. 044 773 3700
ari.ringborg@lounea.fi  


Harri Suokko, aluejohtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi  


www.lounea.fi/hattula