Kuluttajalaskutus
Kuluttajalaskutus

Kaikki laskusi ja niiden tila on nähtävissä OmaLounea -palvelussa

Suosittelemme sähköistä e-laskua


Suosittelemme sinulle sähköistä e-laskua vaihtoehdoksi postitse lähettämällemme paperilaskulle. Sähköinen e-lasku on asiakkaillemme maksuton. Paperilaskun ja suoramaksun ennakkoilmoituksen lähettämisestä veloitamme 2,90€/lasku.

 

Siirry sinäkin vaivattomaan ja ympäristöystävälliseen e-laskuun

Pankkien mahdollistama e-lasku on helppo ja nykyaikainen tapa hoitaa laskut. Tässä sinulle viisi syytä vaihtaa e-laskuun.

  1. E-laskun hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin paperilaskun. Säästöä syntyy niin paperin kuin kuljetuksen osalta. E-lasku on siten paperilaskua paljon ympäristöystävällisempi vaihtoehto.
  2. E-laskut ovat automaattisesti tallessa omassa verkkopankissasi. Sieltä ne löytyvät tarvittaessa hyvässä järjestyksessä. Laskut eivät katoa ja ne ovat tallessa tietoturvallisessa paikassa.
  3. Laskut tulevat maksetuksi varmasti oikein, koska pitkiä tili- ja viitenumeroita ei tarvitse näpytellä erikseen.
  4. Voit valita itsellesi sopivan tavan käyttää e-laskuja. Voit tarkistaa ja hyväksyä jokaisen laskun erikseen tai valita automaattisen maksutavan.
  5. E-laskuja voit maksaa missä tahansa. Laskut ovat aina saatavillasi, olit sitten kotona, töissä, mökillä tai ulkomailla.

 

Ota e-lasku käyttöösi helposti

Voit tilata Lounean laskun helposti e-laskuna oman verkkopankkisi kautta. Tilaamista varten tarvitset Lounean asiakasnumeron, joka löytyy laskustasi. Lisätietoja e-laskusta saat omasta pankistasi.

 

Laskutusrytmi

Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti kuukauden välein. Mikäli lasku on alle 18 euron minimilaskutusrajan, siirtyy se seuraavalle laskulle. Palvelumme laskutetaan jälkikäteen. Maksujen periminen alkaa toimituspäivästä ja päättyy sopimussuhteen päätyttyä.

 

Maksun viivästyessä

Laskun maksupäivää on mahdollista muuttaa OmaLounea -palvelussa. Maksupäivän siirrosta veloitamme 5,00 €.

Maksun viivästyessä perimme viivästyskorkoa korkolain mukaisesti. Mikäli emme saa suoritusta laskuun eräpäivään mennessä, lähetämme maksukehotuksen. Maksukehotusmaksu on 5,00 euroa. Lounealla on oikeus veloittaa myös muusta perinnästä aiheutuvat kulut.

Lounealla on palveluiden yleisten sopimusehtojen mukaan oikeus sulkea liittymä tai palvelu maksamattomien laskujen takia. Maksun jälkeen liittymä avataan automaattisesti 1-3 pankkipäivän sisällä. Suljetuista palveluista peritään seuraavat avausmaksut:

•    Kuluttaja asiakkaat 20,16 euroa (sis.alv)

•    KTV-liittymät 111,60 euroa (sis.alv)

 

Heräsikö kysyttävää? Lounean asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Soita 0800 30300 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@lounea.fi. Palvelemme arkisin klo 9.00 - 16.30.