lounean strategia ja arvot
Lounean strategia ja arvot

Lounea - Lähellä sinua

Olemme Suomen suurimpia internetyhteyksiä kuluttajille ja yrityksille tarjoava teleoperaattori sekä merkittävä ICT- ja tulostusratkaisuiden asiantuntija.

Lounealaisuus perustuu vahvoihin arvoihin. Meitä on helppo lähestyä, sillä olemme aidosti läsnä: meille jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen. Kuuntelemme asiakkaidemme palautetta herkällä korvalla ja reagoimme nopeasti. Meillä aktiivinen asenne ratkaisee, pidämme yhteyttä asiakkaisiimme ja kehitämme osaamistamme asiakkaidemme hyväksi. Meillä toimitaan reilusti ja välitämme aidosti siitä, mitä asiakkaamme meiltä odottavat.

Lounea luo elinvoimaa alueille. Koska juuremme ovat vahvasti paikalliset, Lounea-lupaus sisältää myös lupauksen vastuusta – haluamme kantaa vastuumme ihmisistä, ympäristöstä ja paikallisyhteisöistä.

Lounean kasvutarina jatkuu. Lounea uudistuu, kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Toimintamme on aina kehittynyt käsi kädessä asiakkaiden tarpeiden ja teknologian kehityksen kanssa. Tavoitteemme on pysyä jatkossakin kehityksen kärjessä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia tietoliikenneyhteyksiä sekä ICT- ja tulostusratkaisuja. Haluamme kasvaa entistä merkittävämmäksi toimijaksi koko Suomessa.

 

Omistajastrategia

Lounean omistajastrategia