Digipalveluyhtiö Lounea
Digipalveluyhtiö Lounea

Digipalveluyhtiö Lounea

Digipalveluyhtiö Lounea on paikallisesti toimiva, suomalainen yhteyksien rakentaja. Paikallisena toimijana kehitämme kuntien ja kaupunkien vetovoimaa tuomalla luotettavia yhteyksiä tuomaan iloa elämään ja tehokkuutta toimintaan. Vakavarainen liiketoimintamme koostuu valokuitu-, yrityspalvelu- ja mastoliiketoiminnoista.  Lounealaisen kulttuurin ytimessä ovat luotettavat palvelut: toimintavarma verkko sekä auttava ja asiantunteva asiakastuki. Vastuullinen toiminta on meille keskeinen arvo. Asiakkaillemme se tarkoittaa luotettavuutta, asiantuntijuutta ja läpinäkyvyyttä. Omistajillemme se tarkoittaa kestävän liiketoiminnan ja omistaja-arvon rakentamista. Lounealla on lähes 18 000 omistajaa, joiden omistaja-arvon kehittämiseen olemme sitoutuneet pitkäjänteisesti.

 

Visio, missio ja arvot

Modernin digipalveluyhtiömme juuret ovat vahvasti kotimaassa. Markkina-alueemme on koko Suomi, mutta olemme vahvasti paikallinen, aktiivinen, nopea ja notkea toimija. Olemme aina lähellä asiakastamme. 

Kehitymme ja uudistumme jatkuvasti. Toimimme käsi kädessä asiakkaiden tarpeiden ja teknologian kehityksen kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajan tasalla olevia palveluita, joita kehittäessämme uudistumme itsekin.

Digimaailman monimutkaistuessa meidän tehtävämme on tehdä siitä yksinkertaisempaa ja helpompaa. Tämä tarkoittaa entistä selkeämpiä ja helpommin ostettavia tietoliikenneyhteyksiä ja yrityspalveluita, selkosuomeksi.

Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat ja haluammekin olla Suomen tykätyin digipalveluyhtiö.