Hae meille kesätöihin
Hae meille kesätöihin

Tarjoamme tänäkin kesänä useita kesätyöpaikkoja toimialueemme nuorille.  Tutustu alta avoimiin paikkoihin ja hae heti, täytämme paikat heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

 

Otamme lisäksi Salon, Forssan ja Sastamalan toimipisteisiimme kesäharjoittelijan lyhyeen 2 viikon työsuhteeseen. Nämä paikat on tarkoitettu n. 15 -vuotiaille ensimmäistä kesätyöpaikkaa hakeville nuorille, jotka pääsevät näin tutustumaan työelämään. 

 

Tutustu avoimiin kesätyöpaikkoihimme:

Verkkosuunnittelija, Salo

Toimit suunnittelijoidemme apuna verkonsuunnittelussa. Käytännössä työsi sisältää projektipäälliköiden avustamista verkonsuunnitteluprojekteissa, rutiinitehtävien suorittamista sekä työmaatarkistuskäyntejä.

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. teku), ICT-alan tuntemusta (kuten esim. GPON, ADSL, VoIP, IPTV) sekä asiakaspalveluosaamista. Työtehtävä vaatii 18 vuoden ikää ja ajokorttia.

Lähetä hakemus

 

Talousassistentti, Salo

Toimit osana taloushallinnon tiimiä avustaen taloushallinnon tehtävissä kuten osto- ja myyntireskontran tehtävissä sekä kirjanpidon avustavissa tehtävissä.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta sekä taloushallinnon ja kirjanpidon perusosaamista.

Lähetä hakemus

 

Palveluneuvoja asiakastukeen, Salo

Asiakastuessa pääset auttamaan asiakkaitamme teknisissä ongelmatilanteissa. Tiimi antaa tukea asiakkaan vika- ja ongelmatilanteissa sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Sinulta toivomme ICT-alan tietämystä (kuten esim. GPON, WLAN, ADSL, IPTV, VoIP, työasemaosaaminen) ja sujuvaa asiakaspalveluosaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, hyvää kommunikointikykyä ja huolellisuutta.

Lähetä hakemus

 

Tietoliikenneasentaja, Salo, Forssa ja Sastamala

Tietoliikenneasentajamme vastaavat palveluiden asennuksista ja käyttöönotoista asiakasrajapinnassa.

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta (esim. sähkö- tai tietoliikennepuolen opintoja) sekä asiakaspalveluosaamista. Työtehtävä vaatii 18 vuoden ikää ja ajokorttia.

Lähetä hakemus

 

Järjestelmäasiantuntija, Salo tai Forssa

Järjestelmäasiantuntijana avustat asiantuntijoitamme palvelimien ja palveluiden ylläpidossa.

Olet kiinnostunut teknologiasta ja haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi. Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, mutta vahva halu ja kyky oppia löytyy. Pystyt toimimaan paineen alaisena. Näet itsesi tulevaisuudessa teknisenä asiantuntijana. Tunnet TCP-IP verkkoteknologiasta vähintään perusteet. Kytkimet ja reitittimet ovat sinulle tuttuja. Osaat tehdä pieniä skriptejä ja ymmärrät ohjelmoinnista vähintään perusteet. Olet valmis kommunikoimaan asiakkaiden kanssa. Arvostamme jos sinulla on suoritettuna Ciscon CCNA tai vastaavia sertifikaatteja.

Lähetä hakemus

 

Palveluneuvoja, asiakaspalvelu, Salo ja Sastamala

Työskentelet asiakaspalvelutiimissä ja työtehtävät koostuvat asiakaspalvelusta ja myynnistä, asiakaspalvelupisteellä, puhelimitse, sähköpostilla, chatissa ja sosiaalisen median kanavissa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita, hyvää kommunikointikykyä ja huolellisuutta.

Lähetä hakemus

 

Kesäharjoittelija 2 vko Salo, Sastamala, Forssa

Kesäharjoittelijana pääset tutustumaan Lounean toimintaan monipuolisesta eri osastojen kautta. 2 viikon kesäharjoittelupaikat on tarkoitettu n. 15 -vuotiaille ensimmäistä kesätyöpaikkaa etsiville nuorille.

Lähetä hakemus