Hyppää pääsisältöön
Front page
Sijoittajille

Lounean vahvuudet

Olemme paikallinen toimija

Vahva markkina-asema paikallisena toimijana

Juuremme ovat vahvasti kotimaassa. Markkina-alueemme on koko Suomi, mutta olemme vahvasti paikallinen, aktiivinen, nopea ja notkea toimija. Suosimme ja arvostamme paikallisia kumppaneitamme. Olemme aina lähellä asiakastamme ja tuemme alueen elinvoimaa. 

Meillä on tutkitusti erittäin tyytyväiset asiakkaat ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta paikallista palvelua ja siksi jokainen asiakaskohtaaminen onkin meille ainutlaatuinen.

Uudistumiskyky tukee kasvuamme

Uudistumiskykymme tukee kasvuamme

Edelläkävijyytemme perustuu uudistumiskykyymme. Sen avulla olemme kasvaneet valtakunnalliseksi, mutta aina paikallisesti, lähellä asiakasta toimivaksi valokuituoperaattoriksi.

Olemme koko historiamme ajan keskittyneet palvelun tuottamiseen ja yhteyksien luomiseen ihmisten välillä. Tarinamme alkoi vuonna 1887 paikallisesta puhelinyhtiöstä, mistä siirryimme paikallisten puhelinkeskusten rakentamisen ja automaation kautta digitalisoituun teknologiaan ja kaapelitelevision aikakauteen.

Tänä päivänä olemme vahvasti kasvava suomalainen valokuituoperaattori, joka teknologian kehittyessä jatkuvasti kehittää ja uudistaa liiketoimintaansa. Se tekee meistä aktiivisen ja kehittyvän teknologiaosaajan, ketterän kumppanin ja paremman digiarjen edelläkävijän.

Vahva kasvustrategia

Vahva ja keskittynyt kasvustrategia

Olemme vahvasti kasvava, rahoitusasemamme on hyvä ja meillä on kyky investoida tulevaisuuden kasvuhankkeisiin. Olemme tunnistaneet markkinassa olevat kasvumahdollisuudet ja hyödynnämme niitä tehokkaasti osaamisemme avulla. Keskittyminen olennaiseen pitää meidät kasvupolulla sekä kilpailukykyisinä tehokkuutemme ja vastuullisuutemme avulla.

 

Olemme arvoyhtiö

Olemme arvo- ja kasvuyhtiö

Kasvatamme asiakasmääriämme ja asiakasarvoa ​kaikissa liiketoiminnoissamme. Kilpailukykymme asiakkaiden ylläpidon ja uusasiakashankinnan osalta varmistaa hyvinvoiva henkilöstömme parhaan asiakaskokemuksen tekijänä. Vahvana uudistajana keskitymme kasvun luomiseen myös uusien palvelujen avulla.

Vahvan, keskittyneen ja kestävän kasvustrategiamme avulla tavoitteenamme on tuottaa omistajillemme arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Haluamme olla Suomen nopeimmin kasvava valokuituoperaattori. Tämän varmistaa jatkuvan kehittymisemme omalla toimialallamme. Strategiamme keskiössä ovat vastuullisuus, tehokkuus, kasvu ja kilpailukyky.

Avoin toimintakulttuuri

Meillä on avoin ja ihmisläheinen toimintakulttuuri

Liiketoimintamme ja palveluidemme avulla parannamme digitaalista saavutettavuutta eri puolilla Suomea ja vähennämme siten alueellista eriarvoisuutta. Palvelumme auttavat myös vähentämään asiakkaidemme ympäristökuormaa. Tavoitteenamme on edistää energiatehokkuutta, huolehtia henkilökuntamme yhdenvertaisuudesta ja hyvinvoinnista, olla aktiivinen paikallinen toimija sekä huolehtia hyvästä hallintotavastamme.

Haluamme varmistaa, että toimintamme on läpinäkyvää. Sen teemme kertomalla tekemisistämme avoimesti ja julkisesti, kuten esimerkiksi verojalanjäljestämme ja vastuullisuustyöstämme.