Lounean yhtiökokous
Yhtiökokoukset

Ylimääräinen yhtiökokous 2022

Lounea Oy:n ylimääräinen yhtiökokous järjestetään maanantaina 24.1.2022 kello 17:00 yhtiön toimitiloissa osoitteessa Tehdaskatu 6, Salo. Kokous pidetään poikkeusjärjestelyinYhtiön hallitus on päättänyt poikkeuksellisesta yhtiökokousmenettelystä Covid-19-pandemian takia, jotta yhtiökokous voidaan pitää huomioiden osakkeenomistajien, yhtiön henkilökunnan ja muiden sidosryhmien terveys ja turvallisuus.

  • Osakkeenomistajat voivat itse tai asiamiehensä välityksellä osallistua kokoukseen ja käyttää oikeuksiaan äänestämällä ennakkoon sekä esittämällä ennakkoon vastaehdotuksia ja kysymyksiä lounea.fi/yhtiokokous sivulla olevan ohjeistuksen ja aikataulun mukaisesti.
  • Saapumista kokouspaikalle ei suositella.
  • Osakkeenomistajat, jotka ovat ilmoittautuneet yhtiökokoukseen, voivat seurata yhtiökokousta suorana verkkolähetyksenä. Etäyhteyden kautta voi esittää kysymyksiä mutta etäyhteyden kautta ei voi äänestää.

Ilmoittautuminen, ohjeet ennakkoäänestämiseen sekä kokousasiakirjat 

Valtakirjat

Tulostettava valtakirja

Sähköinen valtakirja

 

Aikaisemmat yhtiökokoukset

Yhtiökokous 2021

Lounea Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin tiistaina 25.5.2021 kello 17. Kokous pidettiin poikkeusjärjestelyin yhtiön toimitiloissa osoitteessa Tehdaskatu 6, Salo.

Saapumista kokouspaikalle ei suositeltu. Osakkeenomistajat pystyivät itse tai asiamiehensä välityksellä seuraamaan yhtiökokousta etäyhteyden kautta ja käyttää oikeuksiaan äänestämällä ennakkoon sekä esittämällä ennakkoon vastaehdotuksia ja kysymyksiä. Määräaikaan mennessä ei tullut äänestykseen otettavia osakkeenomistajien vastaehdotuksia.

Ennakkoäänestykseen osallistui yhteensä 8.211 osakkeenomistajaa edustaen 42.502 osaketta ja 42.502 ääntä. Yhtiöjärjestyksen äänestysrajoitus huomioiden käytettävissä oli 38.137 ääntä. Etäyhteyden kautta yhtiökokousta seurasi 66 osakkeenomistajaa. Kokouspaikalla läsnä oli yksi osakkeenomistaja.

Kaikki yhtiökokouksen esityslistalla olleet päätösehdotukset hyväksyttiin.

Lounea jakaa tuloksestaan osinkona 27 € osakkeelta. Osinko maksetaan 31.5.2021 alkaen. 
Osingot ovat osakkeenomistajien tileillä viimeistään 4.6.2021.  

 

25.5.2021 yhtiökokouksen asiakirjat

Yhtiökokouksen pöytäkirja

Yhtiökokouskutsu.pdf

Vuosikertomus ja tilinpäätös

Tilintarkastuskertomus_3.pdf

Hallintoneuvoston lausunto_1.pdf

Yhtiökokouksen esityslista ja päätösehdotukset.pdf

Yhtiökokouksen päätösehdotusten perustelut.pdf

 

​​​​​​​Aiempien vuosien yhtiökokousaineistot:

marjukka.kinnunen@lounea.fi