Lounea sijoituskohteena
Lounea sijoituskohteena

Olemme aidosti paikallinen ja voimakkaasti kehittyvä tietoliikenneyhtiö, joka tuottaa omistajalleen arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Liiketoiminnat liittyvät vahvasti viestintäteknologian käyttöön ja sen hyödyntämiseen eri osa-alueilla. Tavoitteenamme on kannattava kasvu, joka varmistaa jatkuvan kehittymisemme omalla toimialallamme.

Lounea Oy:n oman pääoman mukainen osakekohtainen arvo vuonna 2017 kohden oli 973 eur/osake. Verottajan määrittelemä Lounea Oy:n osakkeen vertailuarvo vuodelle 2020 on 924,58 euroa

Kaupankäynti Lounea Oy:n osakkeella on varainsiirtoveron alaista kauppaa.
 

Salon Seudun Puhelimen osakekirja vastaa Lounean 300 osaketta ja Forssan Seudun Puhelimen osakekirja Lounean 200 osaketta*.

*Yhtiön ylimääräinen yhtiökokous on 24.1.2022 valtuuttanut hallituksen päättämään osakkeiden jakamisesta suhteessa 1:100 maksuttomalla osakeannilla (nk. split) siten, että jokaista nykyistä osaketta kohden annetaan maksutta yhdeksänkymmentäyhdeksän (99) uutta osaketta kullekin yhtiön osakkeenomistajalle heidän osakeomistuksien mukaisessa suhteessa. Uudet osakkeet on rekisteröity kaupparekisteriin 14.4.2022. Osakkeet katsotaan merkityksi ilman osakkeenomistajien erillistä ilmoitusta. 

 

Osakasluettelo 12.9.2022

Päivitetty osakasluettelo julkaistaan 1 krt/kk.


Omistajastrategia

Ostamme omia osakkeitamme

LUE LISÄÄ >

 

 

 

(Hinnat ennen osakesplittiä)