5 syytä hankkia laitteesi palveluna

Lounea Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelu eli palvelulaite ratkaisee yhdellä kertaa monta ongelmaa ja tarjoaa kustannustehokkaan tavan ratkaista kerralla yrityksen IT-huolet. Säästät aikaa ja rahaa, kun laitteisiin liittyviä asioita ei tarvitse enää murehtia.

Tietokoneiden ja puhelimien hankinta sekä siihen liittyvät prosessit ovat aiheuttaneet päänvaivaa yrityksissä aina. Miten ja mistä työvälineet saadaan tilattua helposti ja edullisesti toimintavalmiina käyttäjän pöydälle? Toisaalta miten niistä päästään vaivattomasti ja tietoturvallisesti eroon, kun ne ovat tiensä päässä? Käytönaikainen tuki ja ylläpito sekä huolto- ja varalaitekuviot vaativat myös selvittämistä.

 

Miksi hankkisit laitteesi palveluna?

 

  1. Helppous hankinnasta kierrätykseen

Palvelulaite kattaa laitteen elinkaaren tilauksesta kierrätykseen. Sinulla on yksi taho, keneen olla yhteydessä kaikissa laitteeseesi liittyvissä asioissa. Valikoimamme kattaa erilaisiin käyttötarpeisiin sopivia laitteita, jotka on valittu erityisesti yritysten tarpeisiin.

Laite toimitetaan sinulle esiasennettuna paikan päälle, jolloin käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Laitteen elinkaaren lähestyessä loppuaan, toimitamme tilalle uuden ajanmukaisen laitteen ja huolehdimme vanhan laitteen tietoturvallisesta kierrätyksestä. Laitteen rikkoutuessa takuunalaisten vikojen huolto kuuluu palveluun.

 

  1. Sinun ei tarvitse tehdä isoja kertainvestointeja.

Yksi kuukausimaksu pitää sisällään laitteen, huollot ja kierrätyksen. Varsinkin jos työntekijöitä on useampia saattavat laitteiden hankintakulut nousta kerralla moniin tuhansiin. Kuukausimaksullisen palvelulaitteen kulut on helppo budjetoida eikä yllätyksiä pääse tulemaan. Esimerkiksi kannettavien tietokoneiden hinnat alkavat 19 €/kk.

 

  1. Kustannussäästöt

Kustannussäästöjä syntyy, kun yrityksen laitteiden hankintaprosessi on selkeä ja yksinkertainen. Hankintoja ei tarvitse pallotella vaan tiedät heti keneen olla yhteydessä. Tarvittaessa räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä prosessin laitteen hankinnasta sen kierrätykseen asti ja mietimme siihen liittyvät toimintamallit. Laitteiden kanssa säätämisen sijaan yritys voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen.

 

  1. Laitekantasi on aina ajan tasalla

Yrityksesi laitekanta pysyy aina ajan tasalla – vanhan laitteesi elinkaaren päättyessä toimitamme uuden vastaavan tilalle. Voit helposti täydentää palvelulaitetta tarvitsemillasi lisälaitteilla ja -palveluilla.

 

  1. Henkilöstön työtyytyväisyys paranee

Kun laitteiden kanssa toimimiseen on selkeä toimintaprosessi, ei työntekijöidenkään tarvitse miettiä kuinka toimia tai koska laite uusitaan. Työvälineiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa ja tuki löytyy yhden soiton päästä.

 

Palvelulaite tarjoaa yrittäjälle monia etuja ja ratkaisee käytännön ongelmia.  Haluatko kuulla lisää? Lue lisää elinkaaripalvelustamme tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jaa artikkeli:
Tagit:
Yrityspalvelut
Elinkaaripalvelut
yritysratkaisut