Lounea teki uusia rakentamispäätöksiä Ilmajoella

Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva tietoliikenneoperaattori Lounea rakentaa valokuidun Ilmajoelle. Lounean valokuituhanke Ilmajoella etenee hyvin ja uusia rakentamispäätöksiä on tehty. Uudet rakentamispäätökset keskittyvät Koskenkorvan keskustan alueelle.


Lounean valokuituhanke Ilmajoella etenee hyvin ja toteutettavaa rakentamisaluetta on päätetty laajentaa. Lounean johtaja Harri Suokko kertoo, että valokuitukiinnostusta on ollut Ilmajoen alueella runsaasti ja uusia rakentamispäätöksiä on jo päästy tekemään. Nyt tehdyt rakentamispäätökset keskittyvät Koskenkorvan keskustan alueelle. 

Lounean valokuituliittymien myynti jatkuu edelleen kaikilla alueilla. Suokko kertoo, että rakennettavien alueiden järjestys syntyy kysynnän mukaan, joten asukkaat voivat itse vaikuttaa oman alueensa rakentumiseen. Otamme uusia tilauksia vastaan Ilmajoella ja teemme uusia valokuidun rakentamispäätöksiä kysynnän mukaan, lupaa Suokko.

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 150 miljoonaa euroa.


Lisätiedot
Harri Suokko, aluejohtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi  
www.lounea.fi/ilmajoki