Lounea teki Seinäjoella uusia rakentamispäätöksiä ja ensimmäiset kaivut alkoivat

Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva tietoliikenneoperaattori Lounea, rakentaa valokuidun Seinäjoelle. Lounean valokuituhankkeet Seinäjoella etenevät hyvin ja ensimmäiset kaivut on jo aloitettu.

Lounea on aloittanut valokuituverkon rakentamisen Seinäjoella. Lounean aluejohtaja Harri Suokko kertoo, että kaivinkoneet etenevät rakentamisalueilla katu kerrallaan ja tilauksen tehneitä alueen asukkaita viestitään asiasta hyvissä ajoin.

Uusia rakentamispäätöksiä

Lounean valokuituhankkeet Seinäjoella etenevät hyvin ja tänä vuonna toteutettavaa rakentamisaluetta on päätetty laajentaa. Harri Suokko kertoo, että valokuitukiinnostusta on ollut Seinäjoen alueella runsaasti ja uusia rakentamispäätöksiä on jo päästy tekemään. Lounean valokuituliittymien myynti jatkuu edelleen kaikilla alueilla ja informoimme asukkaita uusista rakentamispäätöksistä sekä kaivuiden alkamisesta, Suokko kertoo.

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 100 miljoonaa euroa. Lounean investoinnit Seinäjoen valokuituhankkeeseen tulevat jo tämän vuoden aikana olemaan viiden miljoonan euron suuruusluokkaa.


Lisätiedot
Harri Suokko, aluejohtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi  
www.lounea.fi/seinajoki

 

Uudet rakennusalueet: