Lounea rakentaa valokuituverkon Karkkilaan

Tiedote | 21.6.2021

Lounea rakentaa modernin ja huippunopean valokuituverkon Karkkilaan. Myynti on parhaillaan käynnissä ja mahdollisuutta liittyä valokuituverkkoon tarjotaan alueen kuluttajille sekä yrityksille.

Lounean uusista alueista vastaava Aki Linnakoski kertoo, että Lounean valokuitu palvelee yrityksiä ja kuluttajia.

Monelle yritykselle luotettavat ja vakaat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Kotitalouksien netin käyttö on lisääntynyt viime vuosina vauhdilla ja nykyisellään on tavallista, että jokainen perheenjäsen käyttää nettiä samaan aikaan usealla eri laitteella. Toimivat nettiyhteydet mahdollistavat myös etätöiden tekemisen kotoa käsin.

Karkkilan alueen asukkaat voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan Lounean valokuituun nettisivuilla kuitusaatavuus.lounea.fi.

Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido mihinkään. Lounea tarjoaa valokuidun myös osamaksuvaihtoehdolla, jotta nettiyhteyksistä pääsee nauttimaan mahdollisimman vaivattomasti, Linnakoski sanoo. Rakentaminen alkaa vielä tämän syksyn aikana ja ensimmäiset Lounean valokuituliittymät otetaan käyttöön loppuvuoden aikana. Kaivutyöt alkavat ensimmäisenä Karkkilan Kannaksen ja keskustan alueilta. Tämän vuoden aikana kaivut etenevät vielä Karkkilan Etu-Vattolan alueelle

Valokuitu on huippunopea, energiatehokkain ja tutkitusti toimintavarma yhteys

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Valokuidun hankkiminen on sijoitus kiinteistöön ja nostaa kotisi arvoa. Valokuitu mahdollistaa myös laadukkaat tv-palvelut.

Lounea on Suomen 4. suurin teleoperaattori

Lounea tuo luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkon yhä uusille alueille. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Lounea-konsernin palveluksessa on yhteensä noin 320 asiantuntijaa ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 46,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Aki Linnakoski
puh. 044 773 3727

aki.linnakoski@lounea.fi
www.lounea.fi