Lounea rakentaa valokuidun nyt myös Jyväskylään

Lounea rakentaa valokuidun Jyväskylään
Kuvassa: Lounean omakotiasukkaiden valokuitumyynnistä vastaava Tuomas Kleme.

 

Kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva tietoliikenneoperaattori Lounea, aikoo rakentaa valokuidun Jyväskylään. Lounea kartoittaa valokuitukiinnostusta koko Jyväskylän alueella ja valitsee toteutettavat alueet asiakkaiden kiinnostuksen mukaan. Vakaan nettiyhteyden lisäksi Lounea tarjoaa asiakkailleen kuituliittymän kautta myös kaapeli-tv –palvelun.


Lounean johtajan Harri Suokon mukaan valokuitu takaa luotettavan ja vakaan nettiyhteyden.

–Valokuidulla pystymme tarjoamaan tehokkaita internetnopeuksia symmetrisinä. Symmetrisyys tarkoittaa sitä, että internetyhteyden liikenne kulkee samalla nopeudella laitteista sisään ja ulos. Tämä helpottaa muun muassa etätöiden tekemistä ja kotona opiskelua, sanoo Suokko.

 

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 100 miljoonaa euroa.  

 

–Lounea on rakentanut valokuituverkkoja jo lähes viidentoista vuoden ajan. Meillä on jo noin 60 000 valokuituasiakasta ja kasvu jatkuu voimakkaana. Tuomme valokuidun Jyväskylään kilpailukykyisillä hinnoilla.  

 

Lounea rekrytoi parhaillaan valokuitumyyjiä Jyväskylään. Suokko kehottaa jyväskyläläiset ilmoittamaan kiinnostuksensa valokuituun Lounean nettisivuilla www.lounea.fi/jyvaskyla .

 

Lisätiedot:

 

Harri Suokko

aluejohtaja
puh. 050 2608
harri.suokko@lounea.fi

 

www.lounea.fi/jyvaskyla

 

Lounea on täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 100 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden. Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.