Lounea kartoittaa kiinnostusta valokuituun Etelä-Pohjanmaan alueella

Lounea on aloittanut kartoittamaan kiinnostusta valokuituun Etelä-Pohjanmaan alueella. Mahdollisuutta liittyä valokuituverkkoon tullaan tarjoamaan alueen kuluttajille sekä yrityksille. Rakennuspäätökset tehdään kiinnostuksen mukaan, joten nyt Etelä-Pohjanmaan seudun asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa alueensa kehitykseen.

Lounean uusista alueista vastaava Aki Linnakoski kertoo, että Lounean valokuitu palvelee yrityksiä ja kuluttajia. - Varsinkin monelle yritykselle luotettavat ja vakaat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Kotitalouksien netin käyttö on lisääntynyt viime vuosina vauhdilla ja nykyisellään on tavallista, että jokainen perheenjäsen käyttää nettiä samaan aikaan usealla eri laitteella. Toimivat nettiyhteydet mahdollistavat myös etätöiden tekemisen kotoa käsin.

Kiinnostuksestaan Lounean valokuituun voi kertoa nettisivuilla kuitusaatavuus.lounea.fi.
- Kun ilmoittaa kiinnostuksestaan heti alkuvaiheessa, varmistaa valokuidun saannin ensimmäisten joukossa, toteaa Aki Linnakoski. Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido mihinkään. Aki Linnakoski kertoo, että Lounea toteuttaa valokuituverkon riittävän liittyjämäärän varmistuttua.

Valokuitu on huippunopea, energiatehokkain ja tutkitusti toimintavarma yhteys

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitu on ylivoimainen nopeudeltaan ja tiedon määrän käsittelykyvyltään. Valokuidun hankkiminen on sijoitus kiinteistöön ja nostaa kotisi arvoa. Valokuitu mahdollistaa myös laadukkaat tv-palvelut.

Lounea on Suomen 4. suurin teleoperaattori

Lounea tuo luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkon yhä uusille alueille. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Lounea-konsernin palveluksessa on yhteensä noin 320 asiantuntijaa ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 46,6 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Aki Linnakoski
puh. 044 773 3727

aki.linnakoski@lounea.fi
www.lounea.fi