Lounea aloittaa valokuituverkon liittymien ennakkomyynnin Vantaalla

Lounea aloittaa valokuituverkon liittymien ennakkomyynnin Vantaalla. Myynti aloitetaan Vantaan keskusta-alueilta ja toteutettavat alueet valitaan asiakkaiden ennakkomyyntikiinnostuksen mukaan.

Valokuitu takaa luotettavan ja vakaan nettiyhteyden. Kotitalouksissa käytetään monenlaisia palveluita yhtäaikaisesti monilla eri päätteillä, joten toimivat tietoliikenneyhteydet ovat nykyään yhtä tärkeä elementti kuin esimerkiksi sähkö ja vesi. Toimivat nettiyhteydet ovat myös yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys. Vakaan nettiyhteyden lisäksi Lounea tarjoaa asiakkailleen kuituliittymän kautta myös kaapeli-tv –palvelun.

Lounean valokuitu mahdollistaa tehokkaat ja symmetriset nettiyhteydet aina 10 Gbit/s nopeuteen saakka.

  • Laajakaistanopeuden symmetrisyys tarkoittaa sitä, että nettiyhteyden liikenne kulkee samalla nopeudella laitteista sisään ja ulos, kun perinteiset laajakaistapalvelut toimivat hitaammin ulospäin. Symmetrisyys helpottaa muun muassa etätöiden tekemistä, kotona opiskelua ja verkkopelaamista, sanoo Lounean johtaja Ari Ringborg.

Lounea investoi vahvasti valokuituverkkoihin

Lounealla on pitkä historia valokuituverkkojen rakentamisesta. Täysin kotimaisessa omistuksessa oleva ja vakavarainen Lounea on investoinut valokuituverkkoihin Suomessa jo yli 150 miljoonaa euroa.  

  • Lounea on rakentanut valokuituverkkoja jo lähes viidentoista vuoden ajan. Meillä on jo noin 60 000 valokuituasiakasta ja kasvu jatkuu voimakkaana. Tuomme valokuidun Vantaalle kilpailukykyisillä hinnoilla, toteaa Ringborg.  

 

Lisätiedot:
Ari Ringborg, johtaja
puh. 044 7733700
ari.ringborg@lounea.fi

https://lounea.fi/vantaa

 

Vantaan myyntialueet kartalla: