varasto

Keskusvarasto

Lounean keskusvarasto Kokkolassa on laajentanut tilojaan ja toimintojaan. Ajanmukaisen keskusvaraston ansiosta tavara liikkuu asiakkaille nopeasti ja kustannustehokkaasti.

 

Logistiikkapäällikkö Markku Tuikkanen ja varastonhoitaja Ville Lundberg voivat nykyisin valoisissa auringonvalon täyteisissä tiloissa katsella tyytyväisinä jopa 6 metrin korkeuksiin nousevia varastohyllyjä nyt noin 600 neliön tiloissa.

 

Keskusvarasto on äärettömän tärkeä osa hyvää asiakaspalvelua.

Siksi investointi isompiin tiloihin on myös investointi asiakastyytyväisyyteen.

 

Laajensimme tilojamme sillä tarkoituksella, että pystymme vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin laajemmalla tarjoamalla ja entistä paremmin. Isompi käytettyjen laitteiden varasto tarjoaa parannetun mahdollisuuden hyödyntää ekologisesti paremmin, niin kestäviä Canon tuotteita, kuin myös It-puolen ratkaisuja.

 

Ajanmukaistimme samalla varaston päivittäiseen käyttöön liittyviä asioita, kuten etäavattava ovi kamera- ja hälytysvalvonnalla.

Nykyisin yhteistyökumppanit kuljetusliikkeiden puolella voivat tämän ansioista tuoda ja noutaa meiltä tavaraa 24/7, mikä entisestään parantaa asiakaspalveluamme.

 

Höyläämönkatu 3, 67100 Kokkola

puh. 0207 681 200

varasto@lounea.fi

Keskusvarastossa ei ole asiakaspalvelupistettä

 

 

markku tuikkanen
Markku Tuikkanen
Logistiikkapäällikkö
ville lundberg
Ville Lundberg
Logistiikka
tuomas lilja
Tuomas Lilja
Logistiikka