Maksukanavien tilaaminen

Kaapeli-TV verkossa peruskanavien lisäksi on tarjolla lisää katsottavaa erilaisissa kanavapaketeissa. Useimmissa kanavapaketeissa on kiinteästi esivalitut paketin mukaiset kanavat mutta tarjolla on myös itse räätälöitäviä Mix-kanavia. Ajantasaisen kanavapakettitarjonnan löydät verkkosivuiltamme: https://lounea.fi/yksityisille/tv-ja-viihde/kaapeli-tv .
Iso osa kanavapakettien kanavista on teräväpiirtotarkkuudella, suosittelemme HD-yhteensopivia laitteita.

 

MITÄ TARVITSEN KANAVAPAKETTIEN KATSOMISEEN ?

Kanavapakettien katseluoikeus on sidottu erilliseen TV-korttiin jonka voit tilata Lounealta.  TV-kortti sopii suoraan niihin kaapeliverkon digibokseihin joissa on sisäänrakennettu kortinlukija. Moderneissa televisioissa on paikka erikseen hankittavalle kortinlukijalle (CA-moduuli, CAM). Laitteet voi hankkia mistä tahansa mutta niiden pitää olla ”Cable Ready HD”-yhteensopivia. Tarkista yhteensopivuus ennen kuin ostat:  https://www.testatutlaitteet.fi/kaapeliverkko/cable-ready-hd

 

NÄENKÖ JOTAIN PELKÄLLÄ TV-KORTILLA ?

TV-kortti ilman kanavapakettitilausta tarjoaa muutaman lisäkanavan peruskanavien ohelle. Katso tarkemmat hinnat ja lisätiedot:  https://lounea.fi/tv-kortti

 

TARVITAANKO MUITA TIETOJA ? VOINKO KÄYTTÄÄ TV-KORTTIA USEAMMASSA TELEVISIOSSA ?

Elokuvastudioiden ja kanavayhtiöiden vaatimuksista johtuen TV-korttisi pitää linkittää tiettyyn laitteeseen, joko ulkoiseen kortinlukijaan tai digiboksin sisäiseen kortinlukijaan. Ilman linkitystä et voi katsoa kanavapakettien kanavia vaikka sinulla olisi voimassa oleva tilaus.
Kullakin laitteella on oma sarjanumeronsa (CAM ID, Chip ID), tyypillisesti 10 merkkiä ja alkaa 05 tai 06, joka löytyy laitteen tyyppikilvestä. Ilmoita omien laitteidesi tiedot Lounean Asiakaspalveluun.

 

MITEN VOIN TILATA HALUAMANI KANAVAPAKETIN ?

Jos olet jo hankkinut TV-kortin, voit kirjautua sisään omiin palveluihisi osoitteessa www.omahallinta.fi . Näet omat tilauksesi ja lisäksi voit tilata haluamasi kanavapaketin palvelusta. Tilaus astuu voimaan heti ja tilaamiesi kanavien pitäisi valtuuttua TV-kortillesi n. tunnin sisällä. Teknisistä rajoituksista johtuen Omahallinnassa ei välttämättä ole tarjolla kaikkia kampanjoita joita voi olla muissa tilauskanavissa.

Lounean verkkosivuilla kanavapaketeille on omat tilauslomakkeensa joiden kautta voi myös tilata kanavapaketteja. Tilaukset käsitellään viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kanavapakettien tilaaminen onnistuu myös Lounean Asiakaspalvelusta: Palvelupisteestä, numerosta 0800-30 300 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@lounea.fi .

 

VOINKO KÄYTTÄÄ TV-KORTTIANI MYÖS KESÄMÖKILLÄ ANTENNIVERKOSSA ?

Lounealta tilattu TV-kortti ja kanavapaketit on tarkoitettu katsottavaksi Lounean kaapeli-TV verkossa. Antenni-TV ja muut kaapeli-TV operaattorit käyttävät eri salausta joten kortit eivät toimi ristiin.
Joihinkin Lounean kanavapaketteihin kuuluu suoratoistopalvelun katseluoikeus samoilla sisällöillä (esim. Viasatin ja eräät C Moren tilaukset), suoratoisto toimii silloin koko maassa.