Deutsche Welle HD-kanavaksi 17.9.2019

MIX 8 ja MIX 12 kanavapakettien valinnainen kanava DEUTSCHE WELLE muuttuu kaapeliverkossa teräväpiirtoon 17.9.2019. Tämän jälkeen kanavan katsominen vaatii Cable HD Ready yhteensopivan TV:n tai digiboksin. 

Deutsche Wellen HD-versio tulee vanhalle kanavapaikalleen 366. Muutos ei vaikutua kanavapakettien hintoihin tai muihin ehtoihin. 

Lisää ilmaisia HD-kanavia Lounean kaapeliverkkoon

iStock-483863354 (Small).jpg

Lounean kaapeli-TV:n ilmaiskanavien tarjontaa vahvistetaan tiistaina 15.1. :

- Kanavapaikalle 31 TLC HD 
- Kanavapaikalle 61 MTV Finland HD

Kanavista on jo nyt jakelussa perustarkkuuden versiot kanavapaikoilla 11 ja 60. 

Lisäksi kanavan Iskelmä TV (17) kuvanlaatua parannetaan 7.1.2019.

 

Sastamalan paikalliskanava

Vähäisten katselumäärien ja ohjelmatuotannon ongelmien vuoksi Sastamalan alueen kaapeli-TV:n paikalliskanavan (77)  lähetykset päätettiin lopettaa 14.11.2018.

Kanavalla on aiemmin lähetetty Sastamalan kaupunginvaltuuston kokouksia sekä jälkilähetyksiä paikallisen lentopallojoukkueen kotiotteluista. Kanavan ohjelmamäärät ja sen kautta katselijaluvut ovat olleet melko vaatimattomia jo jonkin aikaa, joten kanava päätettiin lopettaa kokonaan.

C More Golf HD sulautuu Sport-kanaviin 31.12.2018

C MORE Golf HD lopettaa 31.12.2018 erillisena kanavana, mutta huippugolf on vahvasti mukana C More Sport -kanavilla sekä C Moren suoratoistossa. 

C Morella on sopimus vuoteen 2021 asti USA PGA Tourin esittämisestä Suomessa, joten katsottavaa riittää huipputason golfin ystävälle jatkossakin. Aiemmin C More Golf -kanavalla esitetyt PGA-ottelut nähdäänkin nyt C More Sport 1 ja 2 kanavilla, teräväpiirtona ja perustarkkuudella. Ottelut tullaan lähettämään lähes aina suorana C More Sport -kanavilla ja C More suoratoistossa ne ovat aina livenä.

Ohjelmakirjasto kaupan päälle kun tilaat Lounealta C More kanavapaketin

24.10.2018 eteenpäin Lounealta tilattuihin kaapeliverkon C More Total ja Sport kanavapaketteihin tulee samalla hinnalla C Moren ohjelmakirjasto. Etu koskee 6 ja 12kk määräaikaisia tilauksia, ja kattaa samat sisällöt kuin tilattu kanavapaketti. Sport-tilauksella on siis katsottavissa kaikki cmore.fi urheilusisältö, Total-tilaus sisältää lisäksi cmore.fi:n laajan tarjonnan elokuvia, sarjoja, lastenohjelmia ja dokumentteja.  Ohjelmakirjaston käyttöoikeus on yhtä pitkä kuin kanavapaketin määräaika, 6 tai 12kk. 

Näin katsot terävintä kuvaa Lounean kaapeli-TV:ssä

Kuvanlaatuun vaikuttaa moni seikka signaalin lisäksi, mm. rakennuksen ja huoneiston sisäverkko, TV:n ominaisuudet jne.   Moni asiakas on ratkaissut ongelman helposti siirtymällä katsomaan peruskanavia teräväpiirtona (HD).

TotoTV vapaakatselussa

TotoTV ja Lounea tarjoavat vapaakatselun 1. - 14.10.2018, niin Lounean kaapeliverkossa kuin Watson-palvelussa. 

 

TotoTV on raviurheilun ystävän oma kanava, joka tarjoaa kaikki Suomen valtakunnalliset Toto-ravit ja lisäksi kansainvälisiä lähtöjä. 
TotoTV löytyy kaapeliverkossa kanavapaikalta 398 ja Watsonissa kanavilta 130-136.