Love Nature vahvistaa L-pakettia 30.7. alkaen

Love Nature -kanava aloittaa lähetykset Lounean kaapeli-TV:ssä perjantaina 30.7.2021, tietysti teräväpiirtotarkkuudella (HD). Kanava tulee osaksi L-pakettia, kanavapaikalle 230, korvaten Outdoor Channel-kanavan.

Love Nature vie katsojat lähemmäs luonnon ihmeitä ja kauneutta. Kanava kertoo inspiroivia tarinoita ja tuo esille kamppailun selviytymisestä muuttuvassa maailmassa. Näe eläimet luonnollisessa ympäristössään ja vieraile maailman vaikuttavimmissa maisemissa Love Naturen filteröimättömän premiumsisällön kautta. 

Fashion TV- ja EBS-kanavat lopetetaan heinäkuussa kaapeli-TV:stä

Lounean kaapeli-TV verkon kanavapakettien valikoimaan tulee muutoksia heinäkuun lopussa:

Kanavat Fashion TV Paris ja Midnight Secrets lopetetaan 31.7. Samalla loppuu myös Muoti-kanavapaketti. Kanavien katsojaluvut ovat olleet varsin vaatimattomat ja lisäksi kanavayhtiöllä on ollut isoja vaikeuksia toimittaa teknisesti kunnollisen laatuista signaalia. Kanavat ovat olleet osa Muoti-pakettia sekä valinnaisina kanavina MIX-paketeissa.

NHK WORLD muuttuu HD-kanavaksi 19.4.

NHK World muuttuu teräväpiirtokanavavaksi 19.4.2021

NHK World on japanilainen uutiskanava, joka lähettää uutisten ja ajankohtaisohjelmien lisäksi japaninkielen oppitunteja ja Japaniin keskittyviä kulttuuri- ja matkailuohjelmia. Lounean tarjonnassa NHK kuuluu kiinteästi Uutiset-kanavapakettiin, ja lisäksi se on valinnainen kanava MIX-paketeissa.

 

CNBC muuttuu teräväpiirtokanavaksi 30.3.2021

Uutiset-kanavapakettiin kuuluva amerikkalainen CNBC-kanava muuttuu teräväpiirtoversioksi 30.3.2021.  TV:stäsi tai digiboksistasi riippuen voit joutua tekemään kanavahaun muutospäivänä.