Viasatin brändiuudistus

Nordic Entertainment Group eli NENT uusii kanavapakettituotteidensa brändin. 1.6.2020 eteenpäin kanavapakettien nimet ja logot vaihtuvat mm. seuraavasti: 

Kanavapakettien uudet nimet:

Koronaepidemian vaikutukset kanavapaketteihin ja viihdepalveluihin

Koronaepidemia on vaikuttanut merkittävästi urheilusarjojen toimintaan. Tämä heijastuu myös eräisiin kanavapaketteihin ja viihdepalveluihin. Useilla urheilupaketeilla näkyy nyt poikkeuksellisesti myös elokuvia ja sarjoja, lisäksi jotkin hinnat muuttuvat poikkeustilanteen ajaksi.

Tässä vaiheessa vaikutuksia on seuraaviin paketteihin ja palveluihin:

- C More Total ja Sport

- Viasat Kulta, Urheilu, Jalkapallo, Jääkiekko ja Golf

- Viaplay Total ja Urheilu

 

Kaapeli-TV: Food Network ja Fine Living muuttuvat teräväpiirtokanaviksi 21.11.

Kaapeliverkon TV-kanavat FINE LIVING (250) ja FOOD NETWORK (251) muuttuvat teräväpiirtokanaviksi torstaina 21.11.2019, n. klo 13:30. 

Samalla kanavat siirtyvät uusiin kanavanippuihin: Fine Living nippuun 19 ja Food Network nippuun 24. Laitteistasi riippuen voit joutua hakeamaan kanavat uudestaan jos katsot näitä kanavia. Maksullisten teräväpiirtokanavien katsominen vaatii Cable HD Ready yhteensopivat laitteet ja niiden tulee olla linkitettynä TV-korttiisi. Lisätietoja Lounean Asiakaspalvelusta. 

Uusi peruskanava Paramount ja Discovery HD kaapeliverkkoon 1.11.

Lounean kaapeliverkon peruskanavien valikoima laajenee: Paramount Network muuttuu ilmaiskanavaksi perjantaina 1.11.2019 . Paramount kuului aiemmin kanavapakettikanaviin. Samalla Paramountin kanavapaikaksi muuttuu 19, aeimmin kanavapaikka 140. Paramount on teräväpiirtokanava eli sen katsomiseen tarvitaan Cable HD Ready yhteensopivat laitteet.
Lisätietoa Paramountin ohjelmista löydät kanavan verkkosivuilta: https://www.paramountnetwork.fi/ 

Paramount Network poistuu 1.11.2019

Paramount Network, entinen Music Television, poistuu Lounean kaapeliverkosta perjantaina 1.11.2019. 

Kanavayhtiön ja signaalintoimittajan väliset neuvottelut eivät valitettavasti ole päätyneet jakelusopimuksen syntymiseen, mutta toivomme että sopimukseen päästään myöhemmin.  Paramount Network, entinen Music Television, on taannoin muuttanut sisältöään draama- ja realitysarjojen suuntaan, ja kanava olisi ollut osa uusia S/M/L-kanavapaketteja. 

 

Kaapeli-TV uudistuu lokakuussa - tee kanavahaku

Vaihdamme signaalin toimittajaa. Kaapeliverkon asiakkaiden tulee tehdä kanavahaku, muutoin TV-kanavat eivät välttämättä enää näy. Signaali vaihtuu 29.10.2019 kello 04:00 - 06:00 ja kanavahaun voi tehdä tämän jälkeen.

Muutoksen myötä peruskanavien tarjontaan tulee muutoksia, mm. kovasti toivottu JIM HD -kanava tulee peruskanavaksi. Pystymme myös tarjoamaan aivan uusia, monipuolisia ja kiehtovia kanavapaketteja kaapeliverkkoon.

Lue lisää miten teet kanavahaun ja mitä jatkossa näet TV:stä. 

Deutsche Welle HD-kanavaksi 17.9.2019

MIX 8 ja MIX 12 kanavapakettien valinnainen kanava DEUTSCHE WELLE muuttuu kaapeliverkossa teräväpiirtoon 17.9.2019. Tämän jälkeen kanavan katsominen vaatii Cable HD Ready yhteensopivan TV:n tai digiboksin. 

Deutsche Wellen HD-versio tulee vanhalle kanavapaikalleen 366. Muutos ei vaikutua kanavapakettien hintoihin tai muihin ehtoihin. 

Lisää ilmaisia HD-kanavia Lounean kaapeliverkkoon

iStock-483863354 (Small).jpg

Lounean kaapeli-TV:n ilmaiskanavien tarjontaa vahvistetaan tiistaina 15.1. :

- Kanavapaikalle 31 TLC HD 
- Kanavapaikalle 61 MTV Finland HD

Kanavista on jo nyt jakelussa perustarkkuuden versiot kanavapaikoilla 11 ja 60. 

Lisäksi kanavan Iskelmä TV (17) kuvanlaatua parannetaan 7.1.2019.