Kaapeli-TV:n kuukauden bonuskanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen

Maastohiihto Eurosport 2

Bonuskanavana Eurosport 2

Joulukuun bonuskanavana on Eurosport 2, kanavapaikka 115 ja teräväpiirtona 205. Tarvitset teräväpiirtokatseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

Joulu lähestyy ja talvi tulee, joten kanavan tarjontaan kuuluvat snookerin huipputurnausten lisäksi maastohiihdon sekä alppihiihdon maailmancupit – freestyleä ja lumilautailua unohtamatta!

Tärpit joulukuulle:

Snookerin UK Championship (1.-9.12.) ja Scottish Open (10.-16.12.)

Eurosport on virallinen snooker-kanava. Kanavalla pistetään palloja pussiin vuoden ympäri. Joulukuussa snookerin ystäviä hemmotellaan kahdella huipputurnauksella: UK Championshipsillä ja Scottish Openilla.

UK Championship on MM-kisojen jälkeen toiseksi suurin snookerin rankingturnaus. Vuodesta 1977 pelatun turnauksen voittajalistalta löytyvät kaikki snookermaailman huiput.  Vastaavasti Scottish Open pussitellaan Emirates Arenalla Glasgowssa joulukuun toisella viikolla.

Tunnelmaa snookerturnauksissa ylläpitää Mr. Snookerina tunnettu Aki Kauppinen.

Maastohiihdon maailmancup Beitostølen 8.-9.12.

Talviurheilu on keskeisessä roolissa Eurosportin talvisessa ohjelmakartassa. Marraskuussa käynnistynyt maastohiihdon maailmancup jatkuu Beitostølenin vuorilla Norjassa. Viikonlopun ohjelmassa ovat mm. naisten 15 km, miesten 30 km sekä naisten 4 x 15 km viesti.

Millainen menofiilis on Kerttu Niskasella ja Krista Pärmäkoskella? Miten luistaa Iivo Niskasen sekä Matti Heikkisen suksi? Sinivalkoisina selostajina Juhani Henriksson ja Tommy Rundgren. Asiantuntijoina Toni Roponen ja Riikka Sarasoja-Lilja.

Lumilautailun ja freestylen maailmancupit 7.-8.12.

Lumilautailun kerma kokoontuu lauantaina 8.12. Copper Mountainin lumisille rinteille Coloradoon. Samaan aikaan 7.-8.12. freestyle-laskijat ottavat mittaa toisistaan skicrossissa Val Thorensissa Ranskan Alpeilla.

Lumilautailun ohjelmassa on halfpipen finaalit. Mukana ovat luonnollisesti Suomen lumilautajoukkueen paippi-spesialistit. Kuka suomalaisista laskee kirjaimellisesti korkeimmalle: Emmi Rukajärvi, Axel Thelen vai joku yllättäjistä? Selostajana lumilautailussa ja freestylessä Mikko Suursalmi.

Alppihiihdon maailmancupit, Val d’Isère 14.12. ja Val Gardena-Groeden 15.12.

Alppihiihdon maailmancupit ovat pääsemässä vauhtiinsa. 14.–15.12. ohjelmassa ovat naisten alppiyhdistetyn ensimmäinen osakilpailu Val d’Isèressä ja miesten syöksylasku Italian Val Gardena-Groedenissa. Selostajana Petra Olamo ja Julius Vauhkonen. Asiantuntijana Sami Uotila.

 

Haluatko nähdä Eurosport 2 -kanavan jatkossakin?

MIX 4, 9,95 €/kk 
Miksaa oma pakettisi ! Eurosportin lisäksi voit valita 3 muuta kanavaa runsaasta valikoimaista.
 

Active Sports, 9,95 €/kk 
Kuusi urheilukanavaa yhdessä. Eurosport 2 -kanavan lisäksi Eurosport 1 HD, FIGHT SPORTS, Fuel TV, Nautical Channel sekä Motors TV.

 

 

TUTUSTU KAAPELI-TV:N SISÄLTÖIHIN