Kaapeli-TV:n kuukauden bonuskanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen

Luonnon ihmeelliset orvot

Kuukauden bonuskanavana on Viasat Nature HD, kanavapaikka 495.  Kanava vaihtuu 3.6.2019.

Viasat Nature HD on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa, niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa. Kanava tarjoaa kiehtovia dokumentteja vuorokauden ympäri.

 

Tärpit kesäkuulle:
 

Elämää tulivuoren rinnalla

Sunnuntaisin 3.6. alkaen klo 23

Millaista on elämä tulivuoren rinnalla? Ranskalaisessa dokumenttisarjassa kierretään ympäri maailmaa. Islannissa, Havaijilla, Tansaniassa, Japanissa, Guatemalassa ja Uudessa-Seelannissa asuvat ihmiset ja tutkijat kertovat näistä tulivoiman jättiläisistä.

 

Tulivuoret: Kaksinkertainen tuhovoima

Tiistaina 4.6. klo 23

Vuosi sitten kesäkuussa Havaijilla jysähti. Kilauean tulivuori runteli Havaijin saarta ja pakotti tuhannet ihmiset evakkoon. Tulivuoren purkaus syöksi laavaa 50 metrin korkeuteen, kiveä ja höyryä yli 10 km korkeuteen. TV-elokuvassa saaren asukkaiden kuvaama filmimateriaali, ensikäden kokemukset sekä asiantuntijoiden analyysit kertaavat vaarallisen tulivuoren tarinaa.

 

Luonnon ihmeelliset orvot

Maanantaisin 10.6. alkaen klo 20.10

Kasvaminen on rankkaa. Etenkin kun olet orvoksi jäänyt villieläimen pentu. Orvoksi jääneiden villieläinten pelastus- ja koulutustyö on kehittynyt viime vuosina. Villien vauvojen kasvattaminen vaatii kärsivällisyyttä, usein ympärivuorokautista hoivaa sekä monenlaisia taitoja.

 

Haluatko nähdä Viasta Nature HD:n jatkossakin?

MIX 8,  15,95 €/kk 
Miksaa oma pakettisi ! Nat Geo Wildin lisäksi voit valita 7 muuta kanavaa runsaasta valikoimaista.
 

VIASAT VIIHDE,  19,95 €/kk 
Viasat Viihde on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet 4-5 ensi-ilta elokuvaa viikossa. Sisältää myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille.

Hinta sisältää Viaplayn vastaavien sisältöjen katseluoikeuden.

 

TUTUSTU KAAPELI-TV:N SISÄLTÖIHIN