Kaapeli-TV:n kuukauden bonuskanava on TV-korttiasiakkaille ilmainen

karate

Bonuskanavana Fight Sports HD

Helmikuun bonuskanavana on Fight Sports HD, kanavapaikka 176. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television, lisäksi kortinlukijan tulee olla HD-yhteensopiva ja linkitetty. 

Fight Sports HD lähettää kamppailulajeja 24/7: Nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

 

Karate 1 Premier League -turnaus Dubai, Arabiemiraatit

Sunnuntaina 17.2.2019, klo 12.30–14.30.

Karaten huippuliiga Karate 1 Premier League kokoaa maailman parhaat karatekat Dubaihin. Mukana luonnollisesti Suomen Titta Keinänen, joka voitti viime vuonna Marokon ja Istanbulin K1-turnaukset yli 68 kg:n sarjassa. Näissä turnauksissa taistellaan maineesta ja kunniasta, mutta myös kisapaikoista Tokion olympialaisiin 2020.

Karate 1 Premier League -turnauksissa on käytössä uudet säännöt. Perinteisen lippuäänestyksen tilalla on pistearviointi, joissa tuomaristo pisteyttää katasuoritukset ja korkeimmat pisteet saavuttanut ottelija voittaa. Lisäksi naisten otteluaika on pidentynyt kahdesta minuutista kolmeen. Parin tunnin kisakoosteessa läpikäydään Dubain tatamilla kamppailtujen otteluiden parhaat palat.

 

Haluatko nähdä Fight Sports HD:n jatkossakin?

MIX 4, 9,95 €/kk 
Miksaa oma pakettisi ! Nautical Channelin lisäksi voit valita 3 muuta kanavaa runsaasta valikoimaista.
 

Active Sports, 9,95 €/kk 
Kuusi urheilukanavaa yhdessä. Nautical Channel -kanavan lisäksi mm. Eurosport 1 ja 2, Nautical Channel HD, Fuel TV, sekä Motors TV.

 

 

TUTUSTU KAAPELI-TV:N SISÄLTÖIHIN