Janakkalalaiset ovat ottaneet Lounean valokuituverkon avosylin vastaan

TIEDOTE 12.11.2019

Lounea pääsee aloittamaan Janakkalan valokuituyhteyksien asennuskaivut keväällä 2020. Janakkalan kunta ja Lounea Palvelut Oy solmivat elokuussa sopimuksen, jolla Lounea sitoutuu toimittamaan valokuituverkon janakkalalaisiin kyliin kunnan tuella.

Lounea aloitti kesällä valokuitukiinnostuksen kartoittamisen Janakkalassa. Kuntalaiset ovat ottaneet valokuidun ilolla vastaan ja kaivut päästään aloittamaan jo keväällä 2020. Kaivut aloitetaan Raimansuolta, ja asennus etenee vaiheittain Tervakoskelle asti. Kaivut on määrä saada päätökseen ensi syksyn aikana ja palvelut kytkettyä vuoden loppuun mennessä.

Lounean malli on tasavertainen ja reilu

Lounean mallilla on mahdollista toteuttaa valokuituverkko kustannustehokkaasti niin, että omakotitaloliittymän hinta on sama kaikille saman myyntialueen asukkaille. Lounean uusista alueista vastaava Aki Linnakoski muistuttaa, että Lounean valokuidun liittymämaksun voi maksaa halutessaan myös osissa.

Kun liittymämaksu on hoidettu, me emme peri siitä enää muita kuukausittaisia käyttömaksuja vaan asiakas maksaa sen jälkeen vain tilaamistaan palveluista, Linnakoski kertoo.

Valokuitu on tehokas ja luotettava nettiyhteys, joka mahdollistaa monen hyviä yhteyksiä tarvitsevan palvelun käytön. Se on sijoitus kiinteistöön ja takaa pitkäaikaisen ratkaisun muuttuvassa maailmassa, sillä valokuidun kapasiteetti palvelee suuriakin nopeuksia rasittumatta. Janakkalan kunnan asukkaat voivat edelleen ilmaista kiinnostuksensa valokuituun nettisivuillamme.

 

Lisätietoja:

Aki Linnakoski_kuva
Aki Linnakoski
myyntipäällikkö
Puhelinnumero
029 707 0377
Sähköposti
aki.linnakoski@lounea.fi