Valokuitu janakkalaan
Valokuitu Janakkalaan

Onnea Janakkala!

Tuomme valokuituyhteydet Janakkalaan. Valokuitu mahdollistaa mm. huippunopeat nettiyhteydet ja laadukkaat tv-palvelut. Kiinnostaako sinua tehokas nettiyhteys? Kartoitamme koko ajan valokuitukiinnostusta kunnan alueella, joten ilmoita kiinnostuksesi Valokuitusaatavuus-kyselyn kautta.

valokuidun hyödyt

Valokuidun hyödyt

Valokuitu tarjoaa vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Yhteytesi ei riipu naapureiden netinkäytöstä.

Lue lisää
tarkista valokuidun saatavuus

Kiinnostuitko valokuidusta?

Tarkista saatavuus ja jätä tietosi, olemme sinuun yhteydessä.

Tarkista
janakkala nosto

Janakkalan myyntialueet ja -aikataulu

Janakkalan alue on jaettu yhdeksään myyntialueeseen, joilla jokaisella on oma myyntiaikataulunsa. 

Lue lisää
ota yhteyttä

Ota yhteyttä tai pyydä yhteydenottoa

Haluatko keskustella valokuidusta, tilata tai kysyä lisää? Asiantuntijamme kertovat ja neuvovat sinua mielellään valokuituun liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää
Rakennusalue Mobiili

Onko mobiililaajakaistasi määräaikainen sopimus päättymässä?

Halajatko nopeita yhteyksiä ja harkitset vakavasti valokuituliittymän tuomia hyötyjä?

Toimi näin
meille tulee valokuitu

Näin valokuituhanke etenee

Olet tehnyt hyvän päätöksen, kun valitsit luotettavan ja toimivan valokuidun kotiinne. Lue miten valokuitu saapuu kotiisi.

Tutustu
langaton verkko

Rakenna toimiva langaton verkko kotiisi

Vaikka nettiyhteys olisikin hyvä, kodin langaton WLAN-verkko voi toimia huonosti. Tarjoamme ratkaisuja parempaan kotiverkkoon.

Tutustu

Tiedotteita

Ensimmäinen valokuituyhteys on kytketty käyttöön Janakkalassa

TIEDOTE 17.8.2020

Tänä aamuna vedettiin Janakkalaan rakentuvan Lounean valokuituverkon ensimmäinen yhteys sisälle asiakkaalle saakka.

Ensimmäisenä valokuidun saa käyttöönsä Tarinmaalla Eemeli Kero vuonna 1955 rakennettuun, mutta ostovuoden 2013 jälkeen kokonaisuudessaan upeaksi remontoituun omakotitaloon.

- Mä en ole kovin kauas päässyt, sillä kotitaloni on tuo tuossa naapurissa, Eemeli kertoo ja viittaa niin ikään kunnostettuun naapuritaloon, jossa nykyään asuu hänen veljensä. Sinnekin odotellaan valokuituasennusta.

Valokuidun asennuskaivut alkavat Janakkalassa

TIEDOTE 26.3.2020

Lounea aloittaa valokuituyhteyksien asennuskaivut huhtikuussaJanakkalan kunta päätti viime kesänä tukea valokuidun rakentamista alueelleen ja aloitti Lounean kanssa yhteistyöhankkeen. Lounea tulee tarjoamaan Janakkalan alueella sekä kuluttajille että yrityksille mahdollisuutta liittyä moderniin ja nopeaan valokuituverkkoon.

Janakkalan valokuituhanke etenee suunnitellusti

TIEDOTE 11.2.2020

Ensimmäisten Janakkalaan suunniteltujen aluiden ennakkomyynti on nyt valmis ja alueiden rakentamispäätökset on tehty. Kaivut alkavat keväällä ja ne etenevät alue kerrallaan.

Mukaan ehtii vielä! Mikäli unelmoit vakaasta ja tehokkaasta nettiyhteydestä ja vielä mietit valokuidun hankkimista, tutustu ja lue lisää osoitteessa lounea.fi/kuitukiinnostaa.

Nyt on oikea aika toimia asuinalueenne kehittämisen hyväksi! Rekisteröi kiinnostuksesi valokuituamme kohtaan tästä.

Janakkalan valokuituhanke

TIEDOTE 14.8.2019

Janakkalan kunta ja Lounea Palvelut Oy solmivat maanantaina 12.8.2019 sopimuksen, jolla Lounea sitoutuu toimittamaan valokuituverkon janakkalalaisiin kyliin kunnan maksamaa tukirahaa vastaan.


Tukirahalla kustannetaan ns. runkoyhteydet Harvialaan, Heinäjoelle, Mallinkaisille, Kiipulaan, Tarinmaalle, Leppäkoskelle, Punkkaan sekä optiona Vähikkälään.

Kylät valikoituivat Lounean kesä-heinäkuussa 2019 suorittaman kylien asukkaille suunnatun kiinnostuskyselyn perusteella.