Iloa elämään ja tehoa toimintaan - Lounea rakentaa valokuituverkon Harjavaltaan

Lounea rakentaa modernin ja huippunopean valokuituverkon Harjavaltaan. Myynti on parhaillaan käynnissä ja mahdollisuutta liittyä valokuituverkkoon tarjotaan Harjavallan alueen kuluttajille ja yrittäjille.

Lounean uusista alueista vastaava Aki Linnakoski kertoo, että toimivat nettiyhteydet ovat kaupungille yksi vetovoimatekijä, sillä ne mahdollistavat esimerkiksi etätöiden tekemisen kotoa käsin. - Varsinkin monelle yritykselle luotettavat ja vakaat yhteydet ovat elinehto. Tarjoamme valokuidun myös osamaksulla, jotta sujuvista nettiyhteyksistä pääsee nauttimaan mahdollisimman vaivattomasti.

Linnakoski toteaa, että asukkaat voivat kertoa kiinnostuksestaan valokuituun nettisivuillamme.
- Kun ilmoittaa kiinnostuksestaan alkuvaiheessa, varmistaa valokuidun saannin ensimmäisten joukossa.
Kiinnostuksesta valokuituun voi ilmoittaa osoitteessa lounea.fi/harjavalta. Valokuituverkon suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja kaivut ensimmäisillä alueilla alkavat heinä-elokuussa 2021.

- Olemme iloisia Lounean päätöksestä tuoda valokuitu Harjavaltaan. Harjavalta haluaa olla elinvoimainen ja vetovoimainen kaupunki ja on erittäin tärkeää, että yrityksillä ja asukkailla on käytössään hyvät ja luotettavat digitaaliset yhteydet, toteaa Harjavallan kaupunginjohtaja Hannu Kuusela.

Luotettava valokuitu palvelee yrityksiä ja kuluttajia

Valokuitu on tehokas ja luotettava nettiyhteys, joka mahdollistaa monien hyviä yhteyksiä tarvitsevan palvelun käytön. Nykypäivänä toimivat nettiyhteydet ovat monen yrityksen toiminnan edellytys, ja kotitalouksissakin käytetään monenlaisia palveluita aina viihteestä netin kautta asiointiin. Valokuitu on sijoitus kiinteistöön ja takaa pitkäaikaisen ratkaisun muuttuvassa maailmassa, sillä valokuidun kapasiteetti palvelee suuriakin nopeuksia rasittumatta.

 

Lisätietoa:

Aki Linnakoski, myyntipäällikkö, Lounea
puh. 044 773 3727

aki.linnakoski@lounea.fi

Hannu Kuusela, kaupunginjohtaja, Harjavalta
Puh. 044 432 5201
hannu.kuusela@harjavalta.fi